Ford Transit Courier

Transit Courier

Rijklaar vanaf
€11.550,-

FORD TRANSIT COURIER: VEELZIJDIG TALENT

De Ford Transit Courier is compact van buiten en ruim van binnen. Deze stoere bedrijfswagen is gemaakt voor de stad en kan op de bouwplaats en in winkelgebieden vrijwel elke lading in- en uitladen. Met de Ford Transit Courier combineer je een lage CO2-uitstoot met lage gebruikskosten en een uitstekende brandstofzuinigheid. Zijn professionele uitstraling maakt de Ford Transit Courier het perfecte visitekaartje voor je bedrijf.

Ford Transit Courier

De Transit Courier

De Ford Transit Courier is voor zakelijk gebruik zeer aantrekkelijk.Via Ford Credit zijn er verschillende mogelijkheden om je nieuwe bedrijfsauto te financieren. Bij Schurer-Kamphuis vertellen wij je er graag alles over. De Transit Courier euro 6 begint nu bij € 10.600,-. ex btw/bpm

Ervaar zelf de topprestaties, ontdek de laadruimte en geniet van het toonaangevende design.

Proefrit maken?

Bij Ford Schurer-Kamphuis kun je vrijblijvend een proefrit maken in een nieuwe Ford Transit Courier. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat je uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de nieuwe Ford Transit Courier in diverse uitvoeringen beschikbaar, zodat je altijd een Courier naar keuze kunt proefrijden.

Image
Courier Ambiente

TRANSIT COURIER AMBIENTE

1.0 EcoBoost 100pk 6-bak | 1.5 Duratorq 75pk | 1.5 Duratorq 100pk
Actieprijs
€11.550,-
Image
Courier Trend

TRANSIT COURIER TREND

1.0 EcoBoost 100pk 6-bak | 1.5 Duratorq 75pk | 1.5 Duratorq 100pk
Actieprijs
€12.450,-
Image
Courier Limited

TRANSIT COURIER LIMITED

1.0 EcoBoost 100pk 6-bak | 1.5 Duratorq 100pk
Actieprijs
€13.550,-

Compact design, indrukwekkende laadruimte

De Ford Courier Transit is de meest compacte bedrijfswagen van de Transit-reeks. Toch beschikt hij over een laadruimte van 2.3 m3. Rijden en manoeuvreren gaat gemakkelijk in drukke steden dankzij zijn kleine draaicirkel. En met zijn compacte afmeting, achteruitrijcamera en parkeersensoren kun je hem overal parkeren.

Ford Transit Courier

Altijd een milieuvriendelijke keuze

Het maakt niet uit welke uitvoering je kiest: elke nieuwe Ford Transit Courier is zuinig en kent een lage milieubelasting. De Ford Transit Courier is er in benzine- en dieseluitvoering. Je kunt kiezen uit de Engine of the Year 1.0 EcoBoost benzinemotor of de 1.5 of 1.6 dieselmotoren. De Transit Courier gaat zuinig om met brandstof en is dus ook zuinig op het milieu. Met gunstige verbruikskosten als extra voordeel.

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat je uitgebreid informeren. Of maak een afspraak voor een proefrit zodat je de nieuwe Ford Transit Courier zelf kunt ervaren!

Sako de Boer - Verkoopadviseur​

Sako de Boer

Verkoopadviseur​

Interesse?

Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs en wij verwelkomen u graag in een van onze showrooms!