De kracht van een familiebedrijf

Ford dealer Schurer-Kamphuis is een echt familiebedrijf. Onze klanten blijven hier terugkomen omdat we ze persoonlijk kennen en dat wordt gewaardeerd. Zij weten dat Schurer-Kamphuis al jaren doet wat het zegt, en zegt wat het doet. Dat vertrouwen is ontzettend belangrijk. Niet voor niets zijn wij trotse dealer van Ford. Een betrouwbare partner in uw dagelijkse mobiliteitsbehoeften.”

Dochter Eveline Schurer behoort tot de derde generatie die bij Schurer- Kamphuis actief is.

“Mijn opa en oma begonnen 50 jaar geleden in Biddinghuizen. In 1983 begonnen mijn vader en moeder met een vestiging in Almere op de Markerkant. Nu we zijn verhuisd naar de Veluwsekant, hebben we nu nog klanten die mij herkennen uit de tijd dat ik op kantoor in de box speelden. Het is veelzeggend dat die klanten hier nog steeds over de vloer komen. Mijn vader en moeder, Evert en Joke Schurer zijn overigens nog steeds actief in de zaak. In onze filialen in Almere, Lelystad en Dronten werken 57 mensen, waarvan vijf familieleden. Dat is best bijzonder”.

Welkom bij FordStore in Almere

Sinds november 2015, kunnen wij met trots mededelen dat wij een van de zeven exclusieve FordStores van Nederland zijn! In onze nieuwe showroom in Almere wordt het kopen van een Ford een gehele nieuwe beleving. Het gehele complex is vol met interactieve technologieën en biedt het gehele assortiment van Ford. Door ons enorme beeldscherm kan elke auto op ware grootte en in elke kleur en model aan uw worden. Samen met onze deskundige adviseurs zoeken wij naar de Ford die precies bij u past. Aan de Strubbenweg op het Almeerse bedrijventerrein Veluwsekant levert dit een prachtig pand op, met veel oog voor ruimtelijkheid en een Ford beleving die zijn weerga niet kent.

Loyaal

Wij zijn trots dat onze klanten nog steeds dagelijks de weg naar Schurer-Kamphuis weten vinden. Maar we kunnen nog zo’n klantvriendelijk bedrijf zijn, het product dat we verkopen moet wel sterk zijn. Gelukkig is Ford een betrouwbare partner en dat zal in de toekomst alleen nog maar beter worden. Kwaliteit, high-tech producten, veiligheid en duurzaam ondernemen zijn de kernpunten van Ford.

Het is plezierig om met zo’n goed product te werken. En dan is het de combinatie die telt: kwaliteit, service, dienstverlening en herkenbaarheid. Wij zeggen hier daarom altijd dat de dienstverlening achteraf het belangrijkste onderdeel is. Als u een auto eenmaal heeft aangeschaft, willen wij als Ford dealer Schurer-Kamphuis u hierin de beste service verlenen . Daarom zijn wij zo trots op die trouwe klantenkring. Zij zijn immers het bewijs dat wij op de goede weg zijn.

Chairmans Award

Schurer-Kamphuis heeft voor de zesde keer in acht jaar tijd de Ford Chairmans-award gewonnen. Deze prijs wordt door Ford Nederland jaarlijks uitgereikt aan de vier beste Ford-dealers van Nederland. Daarbij wordt met extra aandacht gekeken naar de klantentevredenheid en prestaties op het gebied van verkoop en service. Ford Nederland houdt een intensieve enquête onder onze eigen klantenkring. Vandaar dat we erg trots zijn op deze onderscheiding.