Ford Motorcraft

Onderhoud & Service

Omdat we al zo lang Ford-dealer zijn, kennen we je auto van binnen en van buiten. We weten dus ook precies welk onderhoud en welke onderdelen jouw Ford nodig heeft. Zo blijft je auto in topconditie en voorkom je onnodig dure reparaties. Een goed onderhouden Ford gaat bovendien langer mee en ook niet onbelangrijk: hij levert meer op wanneer je hem inruilt. Laat daarom jouw Ford onderhouden door de deskundige monteurs van Schurer-Kamphuis. Vooraf ontvang je een duidelijke prijsopgave en afspraak is afspraak. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Is jouw Ford 5 jaar of ouder? Denk dan eens na over de Ford Economy Service.

Neem voor onderhoudsadvies op maat contact met ons op of maak direct een afspraak in onze online afspraakplanner.

Ford op bergweg

SYNC 3 software- en navigatie update

 

We zetten ons in voor het verbeteren van de SYNC-gebruikerservaring. Daarom zijn er met enige regelmaat software- en navigatie updates beschikbaar. Via de Ford SYNC-update tool kan je zelf controleren of er een update beschikbaar is voor jouw SYNC 3 software of navigatiesysteem. Deze updates kan je zelf downloaden en installeren in jouw eigen auto.

Met Ford Onderhoud controleren wij uw auto op verschillende punten en worden alle noodzakelijke onderdelen vervangen. Dit regelmatige onderhoud voorkomt dan ook dat relatief kleine defecten, dure reparaties worden. Een Ford Onderhoudsbeurt brengt de volgende voordelen mee:

  • Officiële Onderhoudsbeurt volgens de Ford Onderhoudsvoorschriften
  • Onderhoud op meer dan 45 controlepunten
  • Mogelijkheden tot vervangend vervoer
  • Gratis Ford Assistance Gold (Levenslang Europese Ford Pechhulpservice)
  • Vaste onderhoudstarieven waardoor u altijd weet waar u aan toe bent
  • Uw Ford behoudt de fabrieksgarantie en carosseriegarantie
  • Hogere restwaarde bij verkoop van uw Ford

Bij Schurer-Kamphuis staan wij altijd voor u klaar. Met onze 2 vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt. 

Ford Onderhoud

Ford Onderhoud is het onderhoudsschema om uw Ford in topconditie te houden.Voor Ford personenauto´s is het onderhoudsinterval 1 keer per jaar of 20.000km. Voor Ford Bedrijfsauto´s zijn verschillende onderhoudsschema´s actief. Bij Ford Onderhoud wordt uw Ford zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter worden onder andere ook de uitlaat, brandstoftank, aandrijfriem, versnellingsbak en aandrijfassen gecontroleerd.

Daarnaast wordt de elektronica tijdens de onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te voorkomen. Ten slotte maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat alle geïnspecteerde onderdelen perfect functioneren. Neem contact ons op voor meer informatie of klik hier voor het maken van een afspraak.

Onderhoudsschema

Ford Onderhoud is afhankelijk van de leeftijd, het type en het aantal kilometers van uw Ford. Zo betaalt u nooit teveel.