Ford Ka+

Hij is nieuw. Hij is zuinig. Hij is ruim. Rij veiliger en comfortabeler in een auto vol praktische functies die niet alleen waar voor uw geld, maar ook heel veel plezier bieden. Binnenkort kunt u de nieuwe Ford KA+ komen bewonderen in onze FordStore showroom.

Genot op de weg

De nieuwe Ford KA+ is: Licht, Flexibel en Soepel. De KA+ reageert namelijk perfect op alle rijomstandigheden. Een reeks slimme technologie├źn zorgt ervoor dat iedere rit gemakkelijk en ontspannen is - en veiliger voor u en uw passagiers:.

    • Cruise Control: De KA+ is leverbaar met Cruise Control en een snelheidheidsbegrenzer. Hiermee kiest u de gewenste snelheid en kunt vervolgens ontspannen uw voet van het gas halen en niet bang hoef te zijn om te hard te rijden..
    • Parkeersensoren: Doordat de KA+ zo compact en wendbaar is, past het zelfs op de meest onhandige parkeerplekken. Met de parkeersensoren achter weet u precies hoeveel ruimte u nog heeft..
    • Hellingproef zonder afslaan: Door middel van de ge├»ntegreerde Hill Start Assist functie voorkomt u dat uw KA+ achteruit rolt op een helling. Met deze functie blijft de KA+ 2 tot 3 seconden op zijn plaats nadat u de rem heeft losgelaten en kunt u makkelijker wegrijden.

Met De nieuwe Ford KA+ is een vijfdeurs en speciaal ontworpen voor vijf inzittende en maakt daarmee lang reizen comfortabel. Doordat de KA+ hiermee is gegroeid, is ook meer beenruimte ontstaan. Benieuwd naar de mogelijkheden?Download hier de brochure.

Krachtig en Zuinig

De KA+ heeft een energieke 1.2-liter Ti-VCT benzinemotor die snel reageert. De motor is verkrijgbaar in een uitvoering met 70 pk of met 85 pk. Beide uitvoeringen verbruiken slechts 4,9 of zelfs 4,7 liter per 100 kilometer. Geniet dus van voordelig rijden!