Ford Lease ECOnetic

Als lease-rijder krijgt u bij ons een auto met een zeer lage bijtelling en een uitermate goed uitgeruste Ford. Ford Lease brengt u met ECOnetic Lease dé oplossing. Bij Ford Dealer Schurer-Kamphuis bent u daarom op het juiste adres. De ECOnetic business lijn van Ford zijn zeer uitgeruste Ford modellen.

Ford Lease brengt de zakelijke rijder een zeer uitgeruste auto tegen fijne leasetarieven. Gebaseerd op Trend- en/of de Titanium-uitvoeringen is de ECOnetic Lease lijn van Ford standaard uitgerust met de meest gevraagde opties door de zakelijke rijder.

Ford ECOnetic Technology is ontwikkeld met de volgende hoofdpunten in het achterhoofd voor de optimale lease auto: aerodynamica, vermindering van de rolweerstand en efficiëntie.

De nieuwste dieselmotoren zijn gecombineerd met technologie waardoor u met ECOnetic Technology zo zuinig en schoon mogelijk rijdt. De CO₂-uitstoot wordt bij onze auto’s zo laag mogelijk gehouden.

Modellen als de nieuwe Fiesta en Focus hebben met onze ECOnetic Technology een gemiddelde CO2-uitstoot van maar 87g/km en 89g/km.

De Ford Focus met ECOnetic Technology is als niet-Hybride, in het C-segment de beste keuze voor uw portemonnee. Met een gemiddeld gebruik van 1 op 29,4 oftewel 3,4 liter per 100 kilometer.

Waarbij de Ford Fiesta de zuinigste auto is in het Ford Lease segment, door de ECOnetic Technology slechts 1 op 30,3 rijdt oftewel 3,3 liter per 100 kilometer.

Ford ECOnetic Lease is mogelijk op de:

  • Fiesta
  • Focus
  • C-MAX
  • Grand C-MAX
  • Mondeo
  • S-MAX
  • Galaxy

Meer informatie over Ford ECOneticlease

Wij bij Ford Dealer Schurer – Kamphuis helpen u graag bij het leasen van uw Ford. Voor een offerte vult u alstublieft het onderstaande formulier in.

Aanhef
Voorletters*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Werkgever
Model auto*
Brandstof
Looptijd(in maanden)
Km/jaar
Verzekering
Winterbanden
Brandstofpas
Vervangen vervoer
Bericht

Niet leesbaar? Verander tekst