Ford Mondeo Vignale

Met de nieuwe Ford Vignale snijdt Ford het premium-segment aan. De luxueuze Vignale zit boordevol verfijnde details en elementen en biedt daarnaast toegang tot vele exclusieve en unieke services. Uw bekroonde premium designauto krijgt hiermee een unieke toegevoegde eigendomservaring.

Ervaar zelf de exclusiviteit en luxe

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u dit jaar al vrijblijvend een proefrit maken in de Ford Vignale. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Laat u onderdompelen in de ongekende luxe van de Ford Vignale.

Uw persoonlijke Vignale al vanaf €48.950,-

De Ford Vignale is verkrijgbaar in een sedan- en een wagonuitvoering (in zowel benzine-, diesel- als benzine hybride-model). Beide carrosserieversies zijn voorzien van een uitgebreid standaardpakket, maar zijn door de vele extra opties compleet aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

De vele chromen details, unieke Vignale-elementen, lichtmetalen velgen, dynamische bochtverlichting, cruise control en een zonwerende voorruit zijn nog maar het topje van de ijsberg. Onder het standaardpakket vallen ook:

  • Active Park Assist:Dit systeem helpt u niet alleen bij het inparkeren, maar ook bij het verlaten van een parkeervak. U bedient de versnellingspook en het gas- en rempedaal, uw Vignale doet de rest.
  • Ford SYNC 2:Met uw stem muziek selecteren, de temperatuur regelen, handsfree telefoneren en het navigatiesysteem bedienen. Geen commando is te gek voor het Ford SYNC-systeem.
  • Quickclear:Nooit meer krabben dankzij het Quickclear-systeem. Met één druk op de knop ontdooit uw voorruit, zelfs als het vriest.

U rijdt al een Ford Vignale vanaf €48.950,-. Meer informatie over de vele opties en de bijbehorende prijzen vindt u in de brochure.

De unieke extra services voor de Vignale-rijder

Als Vignale-rijder geniet u van talloze extra services. Deze zijn in het leven geroepen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, uw tijd is namelijk kostbaar. Denk hierbij aan een haal- en brengservice bij onderhoud, levenslang het exterieur van uw auto laten wassen, valet parking op vluchthavens en toegang tot lounges op vluchthaven zodat u in een kalme omgeving kunt werken en ontspannen. Ook kunt u kiezen waar u uw Ford Vignale in ontvangst wilt nemen: bij de dealer, op kantoor of gewoon bij u thuis - wat u het beste uitkomt.

Het interieur: luxueus en een oase van rust

Het interieur van de Ford Vignale is ongekend luxueus. De zacht gevoerde lederen stoelen hebben een zeshoekig design en bieden u goed zicht op het instrumentenpaneel en de middenconsole. De middenconsole herbergt een 8” touchscreen en bevindt zich midden in het volledig lederen interieur. Van het instrumentenpaneel tot de armsteun en de deurpanelen, alles is vervaardigd met de allerbeste materialen.

De modellen met een diesel- of een HEV-motor zijn uitgerust met het Active Noise Cancellation systeem. Door middel van drie verborgen microfoons worden ongewenste achtergrondgeluiden opgevangen en geneutraliseerd. Het ANC-systeem zorgt samen met het geluidswerende glas voor een oase van rust.

Vermogen en veiligheidssystemen

De nieuwe Ford Vignale is verkrijgbaar in verschillende sterke 2.0 liter benzine- en dieselmotoren. De benzinemotoren leveren 203 en 240 pk, met een koppel van 300 en 340 Nm. De dieselmotoren zetten daar 180 pk en 400 Nm tegenover. Om dit vermogen in goede banen te leiden, is de Vignale voorzien van talloze veiligheidssystemen die zowel de bestuurders als de passagiers beschermen. Denk hierbij aan een Active City Stop, Active Braking, Adaptieve Cruise Control, Blind Spot Information System, Driver Alert en Lane Keeping Alert en Lane Keeping Aid. Meer informatie over deze systemen vindt u in deze brochure.

Uw nieuwe Ford Vignale voordelig leasen of financieren

Met Ford Credit heeft u altijd de perfecte oplossing voor uw situatie. Leasen of toch financieren? Ford Credit, Ford’s eigen financieringsmaatschappij, biedt een uitgebreid aanbod aan opties. Kies daarbij uit de volgende mogelijkheden:

  • Financieren:Kies bijvoorbeeld voor Huurkoop en geniet van flexibele aflossingstermijnen en aanbetalingen.
  • Privé leasen:U betaalt een vast bedrag per maand voor uw Ford Vignale, plus de kosten voor uw brandstof. Met de financiering van Ford hoeft u bijna nergens meer aan te denken.
  • Zakelijk leasen:Zet u de auto op de zakelijke balans, of juist niet? Altijd de juiste keuze door onze maatwerk-oplossingen

Bij Schurer-Kamphuis staan onze financiële experts klaar om u te voorzien van een advies op maat. De juiste financiering, compleet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Regel het snel en gemakkelijk bij Schurer-Kamphuis.

Maak een afspraak met één van de persoonlijke Ford Vignale Relationship Managers van Schurer-Kamphuis en laat u onderdompelen in de luxe van de Ford Vignale.