Ford Transit Courier

De Ford Transit Courier is compact van buiten en ruim van binnen. Deze stoere bedrijfswagen is geschikt voor in de stad en op de bouwplaats en is ideaal om vrijwel elke lading in- en uit te laden. Daarnaast combineert de Ford Transit Courier een lage CO2-uitstoot en lage gebruikskosten met uitstekende brandstofzuinigheid. Met zijn professionele uitstraling is de Ford Transit Courier het perfecte visitekaartje voor u en uw bedrijf.

Uw Transit Courier al vanaf € 63*,- per week

De Ford Transit Courier is voor zakelijk gebruik zeer aantrekkelijk. Voor maar € 63,- per week least u al een Ford Transit Courier. Via Ford Credit zijn er verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto te financieren. Bij Schurer-Kamphuis vertellen wij u hier graag alles over. De Transit Courier euro 6 begint nu bij € 9.850,-.Bekijk de brochure hier.

Ervaar zelf de topprestaties, ontdek de laadruimte en geniet van het toonaangevende design

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Transit Courier. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Ford Transit Courier in diverse uitvoeringen beschikbaar, zodat u altijd een Courier naar keuze kunt proefrijden.

Vraag een proefrit aan

Compact design, indrukwekkende laadruimte

Ondanks dat de Ford Courier Transit de meest compacte bedrijfswagen is van de Transit-reeks, beschikt de Courier toch over een laadruimte van 2.3m3. Het rijden en manoeuvreren gaat gemakkelijk in drukke steden dankzij zijn kleine draaicirkel. Parkeren is ook een geen moeilijke opgave door zijn compacte afmeting, achteruitrijcamera en parkeersensoren.

Altijd een milieuvriendelijke keuze

Het maakt niet uit welke uitvoering u kiest: elke Transit Courier is zuinig en kent een lage milieubelasting. De Ford Transit Courier is er in benzine- en dieseluitvoering. U kunt kiezen uit de Engine of the Year 1.0 EcoBoost benzinemotor of de 1.5 of 1.6 dieselmotoren. De Transit Courier is niet alleen gunstig voor het milieu, maar heeft ook nog eens gunstige gebruikskosten.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar de Ford Transit Courier zelf.

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de nieuwe Ford Transit Courier zelf kunt ervaren!

*Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro's. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaar maken. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden. In geval van leasen: leasen betekent maatwerk, vraag ons om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen.