Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect combineert de uitstraling van een personenwagen met een uniek grote laadruimte. De nieuwe Ford Transit Connect heeft een compleet nieuw en toonaangevend design. Met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en vele slimme technologieën is de Ford Transit Connect de ideale bedrijfsauto.

Uw Transit Connect al vanaf € 64*,- per week

De Ford Transit Connect is voor zakelijk gebruik zeer aantrekkelijk. Voor maar € 64,- per week least u al een Ford Transit Connect. Via Ford Credit zijn er verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto te financieren. Bij Schurer-Kamphuis vertellen wij u hier graag alles over. De Ford Transit Connect Economy begint bij € 11.850,-.*Bekijk de brochure hier.

Beleef deze zuinige en stijlvolle bedrijfswagen zelf

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Transit Connect. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Ford Transit Connect in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u altijd een Transit Connect naar keuze kunt proefrijden.

Vraag een proefrit aan

Toonaangevend grote laadruimte

Lage milieubelasting, zuinigheid, robuust en krachtig zijn enkele kenmerken van de Ford Transit Connect. De Ford Transit Connect is praktisch en functioneel tegelijk. Met zijn flexibele dubbele passagiersstoel kunt u tot drie personen in de bestelauto vervoeren. Ook wanneer de auto is volgeladen treedt er geen prestatieverlies op. Tevens bent u altijd bereikbaar voor uw klanten door middel van de modernste apparatuur zoals Ford SYNC.

Altijd een milieuvriendelijke keuze

Geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat de Transit Connect tot één van de meest zuinige bedrijfswagens behoort. Of u nu kiest voor de EcoBoost benzinemotor of de geavanceerde 1.6-liter Duratorq TDCi dieselmotor, u geniet in elk geval van gunstige gebruikskosten. Daarnaast belast u het milieu minimaal met elke keuze die u maakt.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar de Ford Transit Connect zelf.

* Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro's. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM,recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaar maken. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden. In geval van leasen: leasen betekent maatwerk, vraag ons om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen.