Ford Transit Chassis Cabine

De Transit Chassis Cabine vormt het ideale basisvoertuig voor het échte werk. Met keuze uit meer dan negen verschillende uitvoeringen en vijf lengtematen is deze telg uit de Transit-familie een echte alleskunner. Zijn krachtige, zuinige dieselmotor en geavanceerde technologieën maken deze Transit een uiterst rendabele, robuuste en betrouwbare partner in uw bedrijf.

Ervaar zelf de prestaties, de onbegrensde mogelijkheden en de technologieën

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in de nieuwe Transit Chassis Cabine. Plan een afspraak in met één van onze zakelijke specialisten en laat u uitvoerig informeren over de brede mogelijkheden. Op die manier kunt u de krachtige prestaties, uitgebreide mogelijkheden en geavanceerde techniek zelf ervaren.

Financieringsmogelijkheden van de nieuwe Ford Transit Chassis Cabine

Bij Schurer-Kamphuis kunt u gebruik maken van een breed aanbod aan financieringsmogelijkheden. Zo profiteert u als zakelijke rijder van zorgeloos rijden met uw nieuwe bedrijfswagen. U kunt daarbij kiezen uit:

  • Ford Lease: een full operational lease waarbij u maandelijks een scherp tarief betaalt voor alle kosten. Tevens is dit een off balance-constructie waarbij u dus de auto niet hoeft op te voeren op de balans.
  • Financial Lease: investeren in een nieuwe bedrijfsauto, waarbij de auto wordt gefinancierd door Ford Credit. Na betaling van het laatste termijn bent u volledig eigenaar van de auto.
  • Huurkoop:nog altijd erg populair en een klassieke manier om uw nieuwe Ford te financieren. In maandtermijnen betaalt u, met vaste rente gedurende de looptijd, een vast bedrag.

Uiteraard kunnen onze financieringsspecialisten u altijd informeren over de mogelijkheden van financiering passend bij uw situatie.

Krachtig, zuinig en boordevol innovatieve technologie

De Transit Chassis Cabine wordt aangedreven door de beproefde Duratorq TDCi dieselmotortechnologie. De 2.2 liter motor van de Transit staat bekend om zijn betrouwbaarheid en zuinigheid en kan worden geleverd in drie versies. Iedere versie heeft eigen vermogens- en koppelwaarden, zodat deze altijd aan alle operationele wensen kan voldoen. Daarnaast zijn de rijkwaliteiten van de Ford Transit nog verder verfijnd met stijvere wielophanging en een nieuwe stabilisatorstang. Uitgerust met een Torque Vectoring Control om de tractie en de wegligging te verbeteren, vormt de nieuwe Transit Chassis Cab altijd een betrouwbare en innovatieve partner voor uw bedrijf.

Ruime keuze met 9 verschillende chassisvarianten

Met de nieuwe Ford Transit Chassis Cabine heeft u de beschikking over maar liefst negen chassisvarianten. Zo kunt u de nieuwe Transit geheel naar wens samenstellen.

Maak een afspraak bij Schurer-Kamphuis en ervaar zelf de meest innovatieve en krachtige Transit Chassis Cabine ooit.