Ford Tourneo Custom

Ervaar luxe personenvervoer met geavanceerde Ford technologieën

De Ford Tourneo Custom heeft alle topkenmerken van de Ford personenvervoermodellen in een nóg luxere uitvoering. Hij is uitgerust met geavanceerde functionaliteiten: van Ford SYNC met Voice Control tot MP3- en telefoonaansluitingen. De Tourneo Custom is één van de meest efficiënte auto's in zijn klasse, dankzij zijn aerodynamische vormgeving, de zuinige motor en brandstofbesparende technologieën, zoals Ford Auto-Start-Stop.

De Tourneo Custom is bijzonder kosteneffectief voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Het is een veilige en luxueuze manier om familie, vrienden en hun spullen te vervoeren. En als u nog meer bagageruimte wenst, kunt u kiezen voor de L2-versie (lange wielbasis).

Technologie en efficiëntie op de weg!

De Ford Tourneo Custom is uitgerust met diverse intelligente technologieën, met onder meer:

  • Ford Auto-Start-Stop systeem
    Bij stationair draaien stopt de motor automatisch om brandstof te besparen. Als u weg wilt rijden, start de motor onmiddellijk weer.
  • Ford SYNC - Geavanceerde handsfree technologie
    Ford SYNC geeft u de mogelijkheid om handsfree muziek af te spelen, te bellen en zelfs binnenkomende SMS-berichten voor te lezen, allemaal met behulp van simpele spraakcommando´s. Ook kunt u via Bluetooth® audiobestanden streamen vanaf uw mobiele telefoon rechstreeks naar het audio systeem van uw Ford Focus.
  • Ford EasyFuel
    U tankt nooit meer de verkeerde brandstof. Het systeem herkent namelijk het juiste vulpistool wat u dient te gebruiken voor uw auto wanneer u gaat tanken.

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Tourneo Custom zelf kunt ervaren!

* Genoteerde prijzen zijn consumentenprijzen in euro´s. Deze consumentenprijzen zijn inclusief BTW en BPM.
Exclusief recyclingsbijdrage, legeskosten, en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Vraag uw verkoper naar de
verkoopvoorwaarden.