Ford Tourneo Connect

Of u nu met uw gezin een weekendje gaat mountainbiken of als taxiondernemer op stijlvolle wijze uw klanten wilt vervoeren: de Ford Tourneo Connect is geschikt voor vrijwel elk doel!

Ervaar flexibiliteit, comfort en zuinige motoren

De Ford Tourneo Connect is leverbaar in twee carrosserievarianten: de normale variant met vijf zitplaatsen of de Ford Tourneo Connect Grand met zeven zitplaatsen (optioneel). De Ford Tourneo Connect is ongekend flexibel dankzij de veelzijdige stoelindeling, de vele opbergmogelijkheden en dubbele schuifdeuren. De Ford Tourneo Connect Grand is uniek in zijn klasse met zijn achterstoelen die snel en eenvoudig tot een plat, vrij bagageplatform kunnen worden neergeklapt. De toegang tot het interieur is ongekend groot. Daarnaast heeft de auto een neerklapbare bijrijdersstoel voor het vervoeren van voorwerpen van maximaal 3 meter lang. Bovendien zorgen de efficiënte en krachtige aandrijvingen voor het laagste verbruik in het segment.

Ongekend rijplezier en vooruitstrevende technologie

De Ford Tourneo Connect is uitgerust met diverse geavanceerde technologieën, met onder meer:

  • Ford SYNC - Geavanceerde handsfree technologie
    Ford SYNC geeft u de mogelijkheid om handsfree muziek af te spelen, te bellen en zelfs binnenkomende SMS-berichten voor te lezen, allemaal met behulp van simpele spraakcommando´s. Ook kunt u via Bluetooth® audiobestanden streamen vanaf uw mobiele telefoon rechtstreeks naar het audio systeem van uw Ford Tourneo Connect.
  • Active City Stop-systeem
    Het innovatieve Active City Stop-systeem helpt u om botsingen te voorkomen in langzaam rijdend verkeer bij snelheden tot 30 km/u. Als het systeem detecteert dat de auto voor u plotseling stopt, remt de auto automatisch af.

Euro NCAP heeft de Ford Tourneo Connect een maximale score van vijf sterren toegekend.

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Tourneo Connect zelf kunt ervaren!

* Genoteerde prijzen zijn consumentenprijzen in euro´s. Deze consumentenprijzen zijn inclusief BTW en BPM. Exclusief recyclingsbijdrage, legeskosten, en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden.