SUV’s van Ford: stijlvol gebruiksgemak

Een aangenaam hoge zit, een even veelzijdig als comfortabel weggedrag en een robuust design waarmee je gezien wordt. Belangrijke eigenschappen voor elke SUV van Ford. Met de EcoSport, de Kuga, de Fiesta Active en de Ford Edge kies je voor een auto die modern gebruiksgemak een extra dimensie geeft. En ben je ondernemer, dan is de Ford Ranger er om het zware werk te verzetten.

Ford Edge: modern design en hoogstaande technologie

Het absolute topmodel van onze SUV-serie: de nieuwe Ford Edge. Het toppunt van modern raffinement. Met zijn krachtige prestaties, ultramodern design en geavanceerde technologieën onderscheidt deze auto zich duidelijk van de rest. Met zijn stoere en imposante verschijning is de auto veel meer dan een SUV: dit is een statement van kracht en betrouwbaarheid.

Lees verder​

Ford Kuga: een moderne SUV

De Ford Kuga behoort tot de meest ingenieuze en aerodynamische SUV’s ooit. De nieuwe Ford Kuga is voorzien van een compleet nieuw design wat hem nog opvallender maakt. De Kuga is zelfs in staat om tijdens het rijden de opening in de grille te openen en te sluiten, om zo minder brandstof te verbruiken. Kortom: een stoere, zuinige en krachtige SUV die zich aanpast aan elk terrein.

Lees verder

De nieuwe Ford EcoSport: het avontuur tegemoet!

Een nieuwe norm voor SUV’s. De nieuwe Ford EcoSport is een compacte SUV die geschikt is om zowel door de stad als door de ongerepte natuur te rijden. Zuinig en toch avontuurlijk. Om het gebruiksgemak te verhogen en de verbinding met de bewoonde wereld niet te verliezen, is de EcoSport standaard onder meer uitgerust met FordSYNC.

Lees verder

De Ford Fiesta Active: actief in elk opzicht

Het is de eerste cross-over-Fiesta ooit. Met zijn robuuste styling en extra beschermende beplating gaat hij geen uitdaging uit de weg. Achter het stuur heb je dankzij de hoge zit een goed uitzicht op je omgeving. Voeg daar de Fiesta-rijdynamiek aan toe en je hebt een hatchback die letterlijk in elk opzicht actief is.

Lees verder