Ford Ranger

Deze robuuste en stoere pick-up kan alles en komt overal. De Ford Ranger wist al wat hard werken is. Nu hij is voorzien van de nieuwste technologieën kan hij ook nog slimmer rijden. Met een reusachtig laadvermogen en een indrukwekkend trekvermogen is de nieuwste Ford Ranger gemaakt voor de zwaarste werkzaamheden on- en offroad.

Uw Ranger vanaf € 105*,- per week

De Ford Ranger is voor zakelijk gebruik zeer aantrekkelijk. Voor maar € 105,- per week least u al een Ford Transit Custom. Via Ford Credit zijn er verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto te financieren. Bij Schurer-Kamphuis vertellen wij u hier graag alles over. De verkoopprijs begint bij € 25.100,-.*

Beleef zelf de kracht en het plezier van deze hardwerkende 4x4 pick-up

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Ranger. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Ford Ranger in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u altijd een Ranger naar keuze kunt proefrijden.

Vraag een proefrit aan

Sterk en communicatief vaardig

Door een gigantisch laadvermogen en laadvolume heeft de Ford Ranger de missie om tijd en geld voor u te besparen. De Ford Ranger is ideaal om grote en zware lasten te vervoeren en om op plekken te komen waar zelfs een off-the-road motor niet makkelijk bijkomt. Ondertussen blijft het belangrijk om je dagelijkse werkzaamheden te doen, daarom is de Ford Ranger uitgerust met de nieuwste communicatie- en navigatietechnologie.

Krachtige dieselmotor en vriendelijk voor het milieu

De Ford Ranger is voorzien van een 2.2-liter TDCi Duratorq-dieselmotor. Indrukwekkend laag brandstofverbruik en lage uitstoot zorgen ervoor dat deze pick-up ook nog eens zeer milieuvriendelijk is. Met het Auto Start-Stop systeem kunt u zelfs het brandstofverbruik met 10% verminderen.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar de Ford Ranger zelf.

* Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro's. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaar maken. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden. In geval van leasen: leasen betekent maatwerk, vraag ons om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen.