Je Ford zelf bezitten kan met Ford options.

Vind je het belangrijk dat je zelf eigenaar bent van je Ford? Beslis je graag zelf over zaken als onderhoud en verzekering? Wil je zelf bepalen of je de auto aan het einde van het contract inruilt, houdt of teruggeeft? Met Ford Options heb je dat allemaal zelf in de hand.

HOE WERKT HET IN HET KORT.

Bij de aankoop van jouw nieuwe auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast dit noemen we de TGMW.
Tijdens de looptijd los je de gegarandeerde restwaarde niet af. Het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW betaal je in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage.
Extra inlossen kan altijd binnen je Ford options contract, tegen lage kosten. Het voordeel hiervan is dat je alleen betaald voor wat je gebruikt.

Je maandlasten kan je beinvloeden door de hoogte van je aanbetaling en de keuze in kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) Dit maakt Ford options zo voordelig.

Aan het einde van de looptijd maak je een keuze.

Auto inruilen voor een nieuwe auto.

Zo weer in het nieuwste model rijden?

De aantrekkelijkste mogelijkheid van Ford options is dat je om de 2 a 3 jaar een nieuwe Ford kunt rijden. Door er voor te kiezen je auto in te ruilen, kun je direct in het nieuwste model rijden. Natuurlijk weer voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie en minimale onderhoudskosten.

Is de waarde van jouw ford hoger dan de vastgestelde restwaarde (TGMW) Dan betalen wij het verschilnaatuurlijk aan je terug. Dit kan je natuurlijk weer gebruiken voor de aanbetaling van je nieuwe auto.

Terug geven

Is de kilometrage en de conditie van je auto volgens afspraak, dan hoef je niets meer te betalen. Door de gegarandeerde restwaarde Blijft er nooit een restschuld achter. Ook niet als de waarde van je auto onverwacht gedaald is. De auto geef je terug aan Ford en verder heb je geen verplichtingen meer.

De auto houden.

Toch fijn blijven rijden in je eigen Ford. Dat kan natuurlijk ook. De gegarandeerde restwaarde (TGMW is nog het enige wat je dan moet betalen. Dit mag je in een keer doen, maar kan ook in maandelijkse termijnen.

Alle sterke punten van Ford options op een rij

  • Je hebt alle keuze vrijheid in het model en eventuele opties.
  • De adviseur die je heeft geholpen is je vaste aanspreekpunt.
  • Je nieuwe Ford wordt geregistreert op je eigen naam
  • De looptijd is kort je kan kiezen voor 2 of 3 jaar.
  • Om de 2 a 3 jaar kan je profiteren van nieuwste technologie, comfort en veiligheid
  • De keuze is aan jou! Terug geven, inruilen of houden het kan alle drie.
  • Met een nieuwe Ford om de twee a drie jaar beperk je de onderhouds kosten tot het minimum
  • Voor de eerste twee jaar heb je standaard Ford fabrieksgarantie.
  • Altijd beschermt tegen waardeverlies van je auto met de gegarandeerde restwaarde

Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs, en bekijk de mogelijkheden voor jouw nieuwe Ford.

Voor meer info kan je ook het filmpje hiernaast bekijken of contact opnemen met 036-5334500

Ford Fiesta

Met Ford Options vanaf 129, -

Contante prijs Aanbetaling Totaal kredietbedrag Vaste debet rentevoet Jaarlijks kostenpercentage Duur overeenkomst Termijnbedrag p.m. Slottermijn Totaal te betalen bedrag
Fiesta€16.465 €5.091 €11.374 3.7% 3.7% 37 mnd €129 €7.808 €12.452

Ford Schurer-Kamphuis treedt op als (verbonden) bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor FCE Bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt 08018002.