Voordelig onderhoud met Ford Motorcraft!

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor uw veiligheid. Het verbetert de rijprestaties, verlengt de levensduur van uw auto en verhoogt de restwaarde. Toch wordt er nog veel bezuinigd op onderhoud omdat het vaak duur uitpakt. Maar bij Schurer-Kamphuis kunt u nu voordelig uw Ford van 5 jaar of ouder laten onderhouden met Ford Motorcraft!

Voor welke auto’s geldt het?

Met Ford Motorcraft wordt een compleet onderhoudspakket aangeboden voor uw Ford van 5 jaar of ouder. Onze ervaren monteurs zijn opgeleid door Ford en weten alles van uw auto, ongeacht welk type of uitvoering. Heeft u een auto van 4 jaar of jonger? Dan kunt u kiezen voor Ford Onderhoud. Ook dan bent u verzekerd van een auto in topconditie!

Over Ford Motorcraft

Met Ford Motorcraft bent u altijd verzekerd van voordelige en vakkundige service. Onze service bestaat uit vier pijlers:

  • Ford Motorcraft Service is een uitgebreide servicebeurt voor uw Ford, inclusief vervanging van de olie, het oliefilter en carrosseriecontrole inclusief een verlenging van de carrosseriegarantie.
  • Ford Motorcraft APK is een complete APK-keuring inclusief emissietest en RDW-afmeldkosten.
  • Met Ford Motorcraft Banden heeft u keuze uit een breed scala aan winter- en zomerbanden en is monteren en uitbalanceren inbegrepen.
  • De laatste pijler is Ford Motorcraft Vervanging en Reparaties. Dit label staat garant voor originele Ford-onderdelen tegen scherpe prijzen.

Ford Motorcraft

Thuiskomen

Met Ford Motorcraft is het thuiskomen voor uw oudere Ford. Onze specialisten monteren de juiste onderdelen en kennen uw auto door en door. Maar niet alleen kwaliteit en expertise is opvallend: de Beste Prijs Garantie is revolutionair in autoland. Vindt u namelijk dezelfde service ergens anders goedkoper, dan betaalt Ford u het verschil terug. Zodoende bent u bij Schurer-Kamphuis niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste service maar ook de laagste prijs. Overigens is een Ford Motorcraft Service-beurt nu slechts € 155,- en betaalt u voor elke tweede band de helft van de prijs. Wij verwelkomen uw Ford graag!

< Europese Ford fabrieken verbruiken in 5 jaar tijd 25 procent minder energie Ford viert 50 jaar Transit met exclusieve ‘Anniversary Edition’ >