Ford Mustang

Een icoon, een legende; de Ford Mustang is terug. Met zijn hypermoderne uiterlijk is het een imposante verschijning op de weg. Zijn prestaties en het interieur bieden u als bestuurder een ongekende ervaring. De Mustang is de perfecte combinatie van innovatieve technologie, prestaties, stijl en kracht. Dit mag met recht de modernste en meest geavanceerde Mustang ooit genoemd worden!

Ervaar zelf de technologie en het ongekende rijplezier

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in de nieuwe Ford Mustang. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Maak kennis met de compleet vernieuwde Mustang en laat u imponeren.

Uw persoonlijke Ford Mustang al vanaf € 57.160,-

Iedere Ford Mustang is voorzien van een uitgebreid pakket aan opties. Denk hierbij aan een achteruitrijcamera, Ambient Lighting, Bi-Xenon koplampen, cruise control, een sportieve diffuser en een dubbele RVS uitlaat. De Mustang is verkrijgbaar als Fastback of Convertible en in een EcoBoost- en GT-uitvoering. Alle modellen van de Mustang bezitten een groot aantal geavanceerde technologieën, waaronder:

  • Ford Keyless Entry: Ontgrendel de deur door de handgreep vast te pakken. De sleutel kunt u in uw zak laten zitten.
  • Ford Power Startbutton: Met één druk op de knop start u uw Mustang.
  • Electronic Power-Assisted Steering (EPAS):De standen Normal, Comfort en Sport stelt de Mustang in staat om zijwind te compenseren en onbalans van de wielen bij hoge snelheden tegen te gaan.

U rijdt al een rijk uitgeruste Mustang vanaf € 57.160,- Meer informatie over de talloze opties en bijbehorende prijzen vindt u in de brochure.

Een imposant uiterlijk en een iconisch interieur

De nieuwe Ford Mustang is in alle opzichten een blikvanger. Aan het exterieur vallen vooral de voorover hellende ‘haaienbek’-grill met paard-badge en de unieke gestreepte achterlichten op. Het interieur van de Mustang is geïnspireerd op de cockpit van een gevechtsvliegtuig en herbergt een unieke combinatie van analoge instrumenten en digitale feedback. De aluminium panelen, metallic details en leren stoelen en panelen maken het interieur net zo verleidelijk als de buitenkant.

Een 2,3-liter EcoBoost motor of een 5,0-liter V8?

Aan de prestaties zal het in elk geval niet liggen, want zowel de 2,3-liter motor als de 5,0-liter V8 kunnen indrukwekkende cijfers overleggen. 317 pk en een koppel van 432 Nm of een vermogen van 421 pk met een koppel van 530 Nm? Een zuinige motor of het karakteristieke gebrul van een V8? Handgeschakeld of automaat? Fastback of Convertible? Elke combinatie is mogelijk, u hoeft uw doom-Mustang alleen nog maar samen te stellen.

Uw nieuwe Ford Mustang leasen of financieren

De Ford Mustang is tegen aantrekkelijke tarieven te financieren en te leasen. Ford maakt het u graag zo eenvoudig mogelijk, u kunt daarom kiezen uit een zeer uitgebreid financieringsaanbod. Kies uit:

  • Financieren: Met huurkoop geniet u van flexibele aflossingstermijnen en aanbetalingen, Ford Options biedt u daarentegen iedere twee of drie jaar een nieuwe Ford.
  • Privé leasen:Een vast bedrag per maand en de brandstofkosten besparen, met privé leasen maakt u het uzelf gemakkelijk.
  • Zakelijk leasen:Kies voor Operational Lease van Ford, een off balance-constructie met vele opties. Maatwerkoplossingen zijn mogelijk.

De financiële specialisten van Schurer-Kamphuis helpen u graag met het kiezen van de juiste financieringsoptie voor uw situatie.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar zelf de nieuwe, iconische Ford Mustang.