Ford Motorcraft Onderhoud

Ford Motorcraft is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder. Bekijk wat Ford Motorcraft u te bieden heeft in onderstaande video.

Op deze pagina worden de verschillende mogelijkheden van Ford Motorcraft u verder toegelicht.

Lees meer over:

Ford Motorcraft Service

Het regelmatig onderhouden van uw auto is van groot belang voor uw veiligheid en die van uw passagiers. Ook verbetert het de rijprestaties, verlengt het de levensduur van uw Ford en verhoogt u de restwaarde van uw Ford. Bij Schurer-Kamphuis kunt u kiezen tussen Ford Motorcraft Service en Ford Motorcraft Onderhoud. Ford Motorcraft Service is een compleet onderhoudspakket voor uw Ford van 5 jaar en ouder en kost nu per beurt slechts € 155.

Heeft u een Ford van 4 jaar of jonger? Ook dan kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud met Ford Motorcraft Onderhoud. Bekijk onderstaande video voor de overeenkomsten en verschillen tussen Ford Motorcraft Service en Ford Onderhoud.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Ford Motorcraft APK

De wettelijk verplichte periodieke keuring voor auto’s (APK) geldt voor elke auto in Nederland vanaf vier jaar oud (drie jaar voor dieselmodellen) en moet elk jaar gebeuren. Met Motorcraft APK is de APK voor uw Ford nu slechts € 19,95 all-in. Bekijk de video voor meer informatie of informeer naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Ford Motorcraft Banden

De banden van uw Ford zijn de enige contactpunten tussen uw auto en de weg. Niet alleen zorgen banden voor grip onder alle weersomstandigheden, maar bepalen ze ook voor een groot gedeelte het weggedrag van uw Ford. Uw banden dragen bij aan uw veiligheid op de weg en goede banden zorgen tevens voor minder geluid en brandstofverbruik. Met Ford Motorcraft Banden heeft u de keuze uit een breed scala aan winter- en zomerbanden voor een lage prijs. Bekijk de video voor meer informatie of informeer naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Ford Motorcraft Vervanging en reparaties

Met Ford Motorcraft Service worden onderdelen niet zomaar vervangen. Alleen originele onderdelen worden gebruikt en de reparaties worden uitgevoerd door onze Ford-specialisten. Zij kennen uw Ford door en door en zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Distributieriem

De distributieriem is hart van de motor van uw Ford. De aandrijfriem is steeds in beweging en dus onderworpen aan slijtage. Met Ford Motorcraft geven wij tijdig aan of uw distributieriem aan vervanging toe is zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en hoge kosten worden voorkomen.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Ruitenwissers

Uw zicht vanuit de auto is zeer belangrijk voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Ook wanneer uw ruitenwissers minder gebruikt raden wij u toch aan om elk jaar nieuwe ruitenwissers te laten plaatsen. Zo voorkomt u onaangename geluiden en verminderde werking.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Airconditioning

Heeft uw Ford airconditioning? Met Ford Motorcraft Service heeft u altijd de beheersing over een gezond klimaat in uw auto. Wij controleren uw airco op gebreken zodat u niet voor hoge kosten komt te staan en uw brandstofverbruik niet negatief wordt beïnvloed.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Accu

De accu zorgt er voor dat u gebruik kunt maken van onder andere de radio, ruitenwissers, verlichting maar ook de startmotor. Tijdens het rijden laad de dynamo uw accu weer op zodat u altijd kunt beschikken over het elektronisch circuit in de auto. Met Ford Motorcraft Service testen we uw accu op laadvermogen zodat u altijd kunt blijven rijden in uw Ford.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Remblokken

Het disfunctioneren van remmen kan catastrofale gevolgen hebben voor uw veiligheid. De remblokken zijn onderhevig aan slijtage en verminderen bij volledige slijtage uw remvermogen. Met Motorcraft Service onderzoeken wij altijd uw remmen op een goede werking en beschikt u altijd over veilige remmen.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Remschijven

Naast de remblokken zijn ook uw remschijven onderdeel van uw remvermogen. Het is daardoor zeer belangrijk om ook uw remschijven te laten controleren. Gelukkig nemen we bij Ford Motorcraft Service ook uw remschijven mee in de beoordeling van uw remmen. Zo voorkomt u verdere beschadiging van het remsysteem.

Terug naar overzicht

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor een afspraak

Voorletters
Achternaam*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Model auto*
Bericht