Ford Mondeo

Een opvallend design, dynamisch silhouet en een krachtige uitstraling. In combinatie met ultramoderne technologieën en vakmanschap is de gloednieuwe Ford Mondeo de meest geavanceerde Mondeo ooit.

Beleef het prachtige design en de geweldige rijeigenschappen zelf

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Mondeo naar uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Mondeo in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u altijd Ford Mondeo naar wens kunt uitproberen.

Uw persoonlijke Mondeo al vanaf € 34.090,-

De nieuwe Ford Mondeo staat voor design en innovatie. De Mondeo is leverbaar in een 4-deurs (hybride), 5-deurs en Wagon. De uitrustingniveau’s Trend en Titanium met verschillende motoren maken dat uw de Ford Mondeo helemaal naar wens kunt aanpassen. Standaard wordt de Mondeo geleverd met onder andere:

  • De geheel met LED's uitgeruste koplampen zijn voorzien van het Adaptive Front Lighting System van Ford, waarbij de hoek en de intensiteit van de lichtbundel continu worden aangepast aan de omstandigheden.
  • Park Assist is het geavanceerde parkeerassistent, waarmee u niet alleen kunt fileparkeren, maar ook loodrecht kunt in- en uitparkeren. Tevens kunt u objecten aan de zijkant van de auto in de gaten houden door het beeldscherm en geluidssignalen.
  • De Mondeo wordt standaard voorzien van revolutionaire opblaasbare veiligheidsgordels achterin. Bij een ongeluk zet de gordel snel uit om de krachten van de botsing te verdelen over een lichaamsgebied wat vijf keer zo groot is dan bij conventionele gordels. Zo wordt door middel van de innovatieve technologie de kans op letsel fors gereduceerd.

Bovenstaande technologieën zijn slechts een greep uit de lange reeks van innovaties die standaard op de Ford Mondeo worden geleverd. U rijdt een Ford Mondeo al vanaf € 34.090,- De Mondeo kan worden voorzien van handige accessoires en comfortabele technologieën. Bekijk de brochure hier.

Aerodynamisch, comfortabel en oogstrelend design

Het uiterlijk van de Mondeo is niet alleen puur esthetisch. Ook is de Ford Mondeo ontworpen om minimale luchtweerstand te genereren bij het rijden zodat u nog minder brandstof verbruikt. Het is ware ontspanning om in de Mondeo te rijden. Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Ook uw passagiers kunnen comfortabel zitten met voldoende hoofd-, been- en zitruimte.

Prestatie en zuinigheid

De motoren van de gloednieuwe Mondeo leveren uitstekende prestaties. Een verbeterde ophanging en een reeks intelligente technologieën zorgen ervoor dat u dat u uw Mondeo volledig onder controle heeft. Het resultaat: ultra nauwkeurig rijgedrag in elke situatie.
Prestatie gaat samen met zuinigheid. Slim design en geavanceerde technieken dragen bij aan een gunstig brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. De Ford Mondeo is leverbaar met een geavanceerde automaat, Powershift-automaat en handgeschakelde 6-versnellingsbakken.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar zelf de meest innovatieve Mondeo ooit.