Ford Kuga

De Ford Kuga behoort tot de meest ingenieuze en aerodynamische SUV’s ooit. De nieuwe Ford Kuga is voorzien van een compleet nieuw design wat hem nog opvallender maakt. Ook kan de Kuga, voor nog minder brandstofverbruik, de grille aanpassen. Kortom: een stoere, zuinige en krachtige SUV die zich aanpast aan elk terrein.

Beleef deze aerodynamische en stoere SUV zelf!

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Kuga naar uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Kuga in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u altijd deze stoere SUV naar wens kunt uitproberen.

Uw persoonlijke Kuga al vanaf € 28.795,-

Technologie en efficiëntie gaan hand in hand bij de Ford Kuga. De Kuga is leverbaar in drie uitvoeringen: Trend, Titanium en Titanium Plus. Standaard is deze intelligente Ford voorzien van:

  • Adaptive Cruise Control. Dit systeem helpt u om de afstand tussen u en uw voorganger te bewaren. Als het voertuig voor u langzamer gaat rijden, mindert uw Ford Kuga ook vaart. Wordt de afstand weer groter, dan brengt het systeem u weer terug op de gewenste snelheid.
  • De Lane Keeping Aid stuurt de auto automatisch terug wanneer u onbedoeld een zijwaartse beweging maakt.
  • Met Blind Spot Information wordt u gewaarschuwd middels een lampje in uw buitenspiegels wanneer een ander voertuig uw dode hoek inrijdt.

De Ford Kuga kan met nog veel meer innovatieve Ford-technologieën en nuttige accessoires worden geleverd. U rijdt de nieuwe Kuga al vanaf € 28.795,- Meer weten over hoe u uw nieuwe Ford Kuga helemaal kunt aanpassen aan uw wensen? Bekijk hier de brochure.

Stijlvol, gedetailleerd en comfortabel

Hoewel het vernieuwde design aan de buitenkant meteen te zien is, onderscheidt de Kuga zich nog veel meer door het interieur. Zodra u instapt gaat een nieuwe wereld voor u open. De stoelen zijn superieur vormgegeven en voorzien van luxe materialen voor een comfortabele zit. Het softtouch-oppervlak gecombineerd met bedieningselementen die makkelijk in de hand liggen, maakt het vernieuwde dashboard ruimtelijk en luxe. Elke rit verloopt soepel en geruisloos.

Vol kracht en uiterste efficiency

Of u nu kiest voor de 1.6 liter EcoBoost benzinemotor of de 2.0 Duratorq TDCi dieselmotor, beide motoren zijn vol kracht en uiterst efficiënt. De turbocompressie, directe benzine-injectie en variabele kleptiming leveren dezelfde prestaties als groter motoren maar met een veel lager brandstofverbruik en minder uitstoot. De Ford Kuga 1.6 EcoBoost realiseert daardoor een gecombineerd verbruik van 6.6 liter per 100 kilometer*. Ook de dieselmotor 2.0 Duratorq TDCi wordt geprezen om raffinement, responsiviteit en efficiency.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar zelf de Ford Kuga.