Ford Galaxy

De Ford Galaxy is compleet vernieuwd. Met geavanceerde technologie, een premium design, ruimte, comfort en innovatie biedt de nieuwe Galaxy een geheel nieuwe kijk op het begrip reizen. Klap de maximaal zeven zitplaatsen met één druk op de knop omlaag en omhoog, en creëer precies de ruimte die u en uw gezin comfortabel laat genieten van elke kilometer.

Ervaar zelf het rijden in luxueuze ruimte

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in de nieuwe Ford Galaxy. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Treedt binnen in de geheel vernieuwde Galaxy, treedt binnen in uw persoonlijke toevluchtsoord.

Uw persoonlijke Galaxy al vanaf € 46.710,-

De nieuwe Ford Galaxy is verkrijgbaar in twee uitvoering: Trend en Titanium. De Trend-uitvoering is standaard uitgerust met onder andere Dual Zone automatische airconditioning, elektrische parkeerrem, een geluidswerende voorruit, klaptafels op de achterzijde van de voorstoelen, knie-airbags en mistlampen met bochtverlichting. De nieuwe Galaxy komt ook standaard met:

  • Het Intelligente All-Wheel Drive systeem:Uw Ford Galaxy controleert continu waar aandrijfkracht nodig is. Het systeem leidt vervolgens automatisch het gewenste motorkoppel naar elk individueel wiel, voor optimale controle in alle weersomstandigheden.
  • Blind Spot Information System:Waarschuwingslampjes in uw buitenspiegels geven aan wanneer een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt.
  • Active Park Assist:De ingebouwde sensors laten u weten of een plek groot genoeg is om in te parkeren. Uw Galaxy neemt vervolgens het stuur over en parkeert met uiterste precisie voor u in.

U rijdt al een Ford Galaxy vanaf € 46.710,- Wilt u meer weten over alle opties en de Titanium-uitvoering? Download hier de brochure.

Een gestroomlijnd silhouet en een elegant interieur

De nieuwe Ford Galaxy straalt elegantie en kracht uit. Het gestroomlijnde silhouet met vloeiende contouren geven de Galaxy een fris gezicht, zonder daarbij het karakteristieke en herkenbare uiterlijk te verliezen. Smalle koplampen, chromen details en een subtiele achterspoiler geven hem eensportief design.

Het interieur is speciaal ontwikkeld om u op comfortabele wijze van uw reis te laten genieten. Alle functies, technologieën en opbergruimten zijn door het intelligente design binnen handbereik en laten u ontspannen op plaats van bestemming aankomen.

De perfecte combinatie tussen vermogen en efficiëntie

Of u nu kiest voor een benzine- of een dieselmotor, de Ford Galaxy combineert een uitstekend vermogen met een indrukwekkend laag brandstofverbruik. De geavanceerde technologieën in de nieuwe Ford Galaxy geven u in elke situatie feedback om zo zuinig mogelijk te rijden. De nieuwe Galaxy kan uitgerust worden met 1,5-liter of 2,0-liter EcoBoost benzinemotor, of een ingenieuze 2,0-liter Duratorq dieselmotor. Hierin heeft u de keuze uit een vermogen van 120, 150, 180 of 210 pk.

Meer informatie over de verschillende motoren en intelligente informatiesystemen vindt u in de brochure.

De nieuwe Ford Galaxy leasen of financieren?

Bij Ford doen we er alles aan om uw leven eenvoudiger te maken. We bieden daarom zowel particuliere als zakelijke rijders een uitgebreid aanbod aan financieringen en lease-opties. Kies daarbij uit de volgende mogelijkheden:

  • Financieren: Elke twee of drie jaar een nieuwe auto rijden? Maak het mogelijk met Ford Options.
  • Privé leasen:U investeert in een nieuwe bedrijfsauto, maar bepaalt zelf of u uw bedrijfskapitaal aanspreekt.
  • Zakelijk leasen:Bij Private Lease van Ford betaalt u een vast bedrag per maand én de kosten voor de brandstof.

De financiële experts van Schurer-Kamphuis geven u graag advies over de juiste financiering. Een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen regelt u snel en gemakkelijk bij Schurer-Kamphuis.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar de ongekend ruime Ford Galaxy.