Ford Focus ST

De nieuwe Ford Focus ST verlegt zijn eigen grenzen. Onder zijn krachtig vormgegeven uiterlijk gaan technologie, prestaties, zuinigheid en design hand in hand. Met zijn intelligente stuurbekrachtiging, op de racesport geïnspireerde wielophanging, efficiënte EcoBoost motor én opvallend gerestylede interieur is dit de beste Ford Focus ooit.

Ervaar zelf het comfort, het nieuwe design en de krachtige motor

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Focus ST. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Focus ST in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u zelf het comfort, het nieuwe design en de krachtige motor kunt ervaren.

Uw persoonlijke Focus ST al vanaf € 41.855,-

De Ford Focus ST is standaard voorzien van het ST-2 pakket. Tot dit pakket behoren onder andere unieke 18 inch lichtmetalen velgen, Recaro sportstoelen, een diffuser en een dubbele hexagonale uitlaat. Daarnaast bevat dit pakket een aantal unieke opties, zoals:

  • De Ford Power startknop:Trap de koppeling of rem (bij een automaat) in, druk op de knop en de motor slaat aan. U heeft dus geen sleutel meer nodig.
  • Quickclear:Met één druk op de knop wordt uw voorruit ontdooit. Het ijs is in een paar seconden verdwenen, zelfs als het vriest.
  • Active City Stop:Voorkom ongelukken in langzaam rijdend verkeer met Active City Stop. Wanneer u minder dan 50 km/u rijdt en uw voorganger plotseling vaart mindert, dan remt uw Focus ST automatisch.

U rijdt al een Ford Focus ST vanaf € 41.855,- Meer informatie over de talloze opties en bijbehorende prijzen vindt u in de brochure.

Een aerodynamisch uiterlijk en een elegant innerlijk

De Ford Focus ST is een opvallende verschijning. Zijn ontwerp is geïnspireerd door de racesport en zorgt voor verbeterde prestaties, meer grip en een betere aerodynamica. Het interieur van de nieuwe Focus ST is meer gestroomlijnd en eleganter dan ooit en bevat vele speciale ST-elementen. Het flat-base sportstuur en de turbocompressordruk-, oliedruk- en olietemperatuurmeters op het dashboard geven u een gevoel van perfecte controle.

Performance en efficiëntie

De nieuwe Focus ST wordt aangedreven door een 250 pk sterke 2.0-liter EcoBoost motor die u in 6,5 seconden naar de honderd brengt. Ook is er voor het eerst een dieselmotor beschikbaar voor de Focus ST: een 2.0-liter TDCi motor met 185 pk. Beide motoren leveren indrukwekkend prestaties, maar de vele geavanceerde Ford-technologieën zorgen ervoor dat het brandstofverbruik laag blijft. Zo geeft de boordcomputer aan wanneer u het beste kunt schakelen, laadt de accu alleen op wanneer dat nodig is en gebruikt u minder brandstof door het Auto Start-Stop-systeem.

Het innovatieve Ford Eco Mode-systeem analyseert zelfs uw rijgedrag en geeft aan hoe u uw brandstofverbruik kunt verlagen.

De financieringsopties voor uw nieuwe Ford Focus ST

Of u de Ford Focus ST nu privé of zakelijk gaat rijden, bij Schurer-Kamphuis profiteert u altijd van de aantrekkelijkste financierings- en leasemogelijkheden. Wij doen er alles aan om uw leven zo eenvoudig mogelijk te maken. U heeft de keuze uit:

  • Financieren: Kies uit Ford Options, Huurkoop en FlexFinance; u bepaalt.
  • Privé leasen:Met Ford Private Lease rijdt u een gloednieuwe Ford, maar betaalt u alleen een scherp maandbedrag en de brandstofkosten.
  • Zakelijk leasen:Met Operational Lease houdt u de auto buiten uw balans. Andere mogelijkheden zijn Financial Lease en Ford Global Maintenace.

De specialisten bij Schurer-Kamphuis voorzien u altijd van het juiste advies dat past in uw situatie. Regel uw financiering gemakkelijk en snel via Schurer-Kamphuis.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar zelf de grensverleggende Focus ST.