Ford Focus

De nieuwe Ford Focus is uit! De nieuwste generatie Focus is voorzien van een luxe, vernieuwd en elegant design. De binnenruimte is geheel gerestyled en voorzien van verfijnde Ford-technologieën. Elke dimensie van de nieuwe Ford Focus is met de grootste zorg ontworpen om uw rijervaring onvergetelijk te maken. Elke dag weer.

Ervaar zelf de meest verfijnde, efficiënte en geavanceerde Focus ooit

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Focus. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis is de nieuwe Focus in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u zelf de meeste geavanceerde Ford Focus ooit kunt ervaren.

 

Uw persoonlijke Focus al vanaf €22.570,-

De nieuwe Ford Focus is leverbaar in 5 uitvoeringen: de Ambiente, de Trend, de Titanium, de First Edition (introductiemodel) en de ST. De Focus is standaard uitgerust met de volgende innovatieve technologieën:

  • Het SYNC 2 - connectiviteitssysteem kunt u met behulp van uw stem de ingebouwde navigatie, uw telefoon, entertainmentsysteem en climate control besturen. Zo kunt u zelfs op het kleurenaanraakscherm van 8 inch een lijst met plaatselijke restaurants laten verschijnen door te zeggen dat u honger heeft.
  • De vernieuwde Park Assist kunt u meer dan fileparkeren. Zo kan de Focus zelf loodrecht inparkeren en biedt de parkeerassistent ook een Park-Out Assist die u helpt om weer uit het parkeervak te komen.
  • Ook is de Active City Stop vernieuwd. Dit systeem activeert automatisch de remmen om aanrijdingen te voorkomen tot 50 km/u.

Uiteraard kunt u de nieuwe Focus helemaal naar uw eigen wensen aanpassen. U rijdt de nieuwe Ford Focus al vanaf € 22.570,- Wilt u meer weten over alle accessoires en bijbehorende prijzen? Download hier de brochure.

 

Expressief, sportief en kwaliteit

De expressieve stijl, sublieme details en buitengewone kenmerken maken dat de Ford Focus een perfecte mix van design en functionaliteit vormt. De nieuwe grille en de aerodynamische achterlichten dragen bij aan het eigentijdse karakter van de Focus. Ook het interieur is ingrijpend veranderd. Stijl en kwaliteit zijn de combinatie met een optimaal gebruiksgemak: de indeling is zo dat alles binnen uw handbereik is.

 

Kiezen zonder compromis: meer vermogen en grotere efficiëntie

De nieuwe Ford Focus is maar liefst leverbaar met 4 verschillende motoren. Naast de bekroonde 1.0 liter EcoBoost-motoren kan de Focus ook geleverd worden met de vernieuwde 1,5 liter EcoBoost benzinemotor en een 1,5 liter TDCi dieselmotor. Deze vernieuwde lijn herbergt veel vermogen (150 en 182 pk) maar ook een nog grotere efficiëntie. Of u nu kiest voor de geavanceerde PowerShift transmissie of de soepele handgeschakelde variant.

 

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar zelf de meest verfijnde Focus ooit.