Ford Edge

Het topmodel van onze SUV-serie: de nieuwe Ford Edge. Het toppunt van modern raffinement. Met zijn krachtige prestaties, ultramodern design en geavanceerde technologieën onderscheidt deze auto zich duidelijk van de rest. Met zijn stoere en imposante verschijning is de auto veel meer dan een SUV: dit is een statement van kracht en betrouwbaarheid.

Ontdek wat de Ford Egde te bieden heeft

Met zijn slimme design, doordachte techniek en geavanceerde aerodynamica biedt de Ford Edge een perfecte balans tussen prestaties, brandstofefficiëntie en ongeëvenaarde rijeigenschappen. The Ford Edge is ook uitgerust met veel handige functies waardoor u en uw passagiers kunnen genieten van een ontspannen en stressvrije reis.De vlgende techonologieen dragen o.a. aan bij:

  • Handsfree achterklep opnenen:Als u uw handen vol hebt, maar u draagt u KeyFree-afstandsbediening bij u, detecteert de nieuwe Ford EDGE de afstand tussen u en de auto. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen, is uw voet onder de achterbumper bewegen en de achterklap gaat automatisch open of dicht.
  • Ontspannen in- en uitparkeren:Dankzij een combinatie van verschillende technologieën doet Cross Traffic Alert veel meer dan automatisch insturen bij achteruit of vooruit inparkeren. De Park Out Assist helpt het u ook bij het uitparkeren. Het Parallel en Perpendicular Parking-systeem vindt een geschikte plek als u erlangs rijdt. Vervolgens zal de auto automatisch inparkeren. U hoeft alleen het gas, de versnellingen en de remmen te bedienen. De instructies staan op het scherm en u hoort signalen.
  • Mis geen verkeersborden:Traffic Sign Recognition herkent permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of het bord 'Niet inhalen' wordt weergegeven op het instrumentenpaneel en verandert elke keer dat een nieuw snelheidslimiet van toepassing wordt.

Wilt u zelf de Ford Edge ervaren? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een proefrit

Veilig & Ontspannen rijden

Wanneer u voor een verkeerslicht stopt of in een file staat, schakelt deze technologie de motor automatisch uit (terwijl belangrijke zaken zoals de koplampen, airco, radio en Ford SYNC aan blijven staan). Zodra u klaar bent om te vertrekken, trapt u het gaspedaal in en selecteert u de eerste versnelling zoals gewoonlijk of trapt u, als u in een automaat rijdt, op het gaspedaal en het systeem start opnieuw. Auto Start-Stop is vooral effectief in het stadsverkeer en kan het brandstofverbruik met wel 10% verminderen (stadscyclus).

Uw persoonlijke Ford Edge al vanaf € 59.778,-

De Ford Edge is er twee uitvoeringen: Trend & Sport. Allebei deze uitvoeringen zijn geavanceerd en bieden veel uitbreidingsmogelijkheden zodat uw de Ford Edge helemaal kunt personaliseren. Wilt u meer weten over alle opties en bijbehorende prijzen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs.