Ford EcoSport

De nieuwe norm voor SUV’s. De Ford EcoSport is een compacte, energieke SUV die geschikt is om zowel door de stad als door de ongerepte natuur te rijden. Zuinig en toch avontuurlijk. Dat maakt de Ford EcoSport de enige in zijn soort. Om het gebruiksgemak te verhogen en de verbinding met de bewoonde wereld niet te verliezen, is de EcoSport standaard onder meer uitgerust met FordSYNC.

Ervaar zelf deze potige, avontuurlijke en zuinige SUV.

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford EcoSport. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis is de EcoSport in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u zelf deze stoere SUV kunt uitproberen.

Uw persoonlijke EcoSport al vanaf € 21.855,-

De Ford EcoSport is leverbaar in twee uitvoeringen: Trend en Titanium. Zijn ruige, aerodynamische design en verhoogde verschijning zorgt voor een opvallende aanwezigheid. De EcoSport kunt u geheel naar persoonlijke wensen aanpassen om alles uit uw nieuwe Ford te halen. Standaard is de Ford EcoSport voorzien van een scala aan opmerkelijke technologieën waaronder:

  • Ford SYNC met AppLink. Deze technologie zorgt er voor dat u nooit contact verliest met de buitenwereld. Waar u ook bent. Met Ford SYNC wordt uw telefoon bedienbaar met simpele spraakcommando’s. In combinatie met AppLink kunt u zelfs uw apps eenvoudig bedienen.
  • Met Elektrische stuurbekrachtiging (EPAS) past de auto zich automatisch aan uw snelheid. Bent u bezig met inparkeren dan heeft u het gemak van een volledige stuurbekrachtiging. Bent u onderweg, dan neemt de stuurbekrachtiging geleidelijk af voor optimaal gevoel en optimale controle.
  • Uitstappen in het donker hoeft niet meer met de uitstapverlichting (Follow-me-home) op uw Ford EcoSport. De koplampen blijven nog enkele seconden branden om de weg naar uw huis te verlichten.

De EcoSport kunt u al rijden vanaf € 21.855,- Wilt u meer weten over alle accessoires en bijbehorende prijzen? Download hier de brochure.

Compact van buiten, ruim van binnen

Nauwe stadswegen en drukke parkeerplaatsen. Dankzij het compacte en slimme ontwerp navigeert de Ford EcoSport er met gemak doorheen. De soepelheid en het gemak wordt compleet gemaakt door zicht. De verhoogde zichtpositie waarborgt een schitterend uitzicht op de weg en de wereld om u heen.

Het interieur van de EcoSport kenmerkt zich als ruim en comfortabel. Er is meer dan voldoende hoofdruimte, beenruimte en elleboogruimte voor zowel u als bestuurder als voor maximaal vier passagiers. Het design zorgt ervoor dat alle slimme technologieën zich binnen handbereik bevinden. Daarnaast zijn er overal ingenieuze opbergruimten, waaronder het handschoenenvak wat ook een koelvak voor uw drankjes is. Aan alles is gedacht.

Elke druppel brandstof telt

De nieuwe Ford EcoSport is leverbaar met twee motoren. De revolutionaire 1.0 liter EcoBoost-benzinemotor geeft u de kracht van een conventionele 1.6 liter motor maar is vele malen zuiniger. Naast dat de handgeschakelde EcoSport kunt u ook kiezen voor een PowerShift automatische transmissie. De 6-traps automaat selecteert telkens de meest geschikte versnelling voor het juiste moment. Zo wordt elke druppel brandstof zo optimaal mogelijk gebruikt.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar zelf het avontuur met de EcoSport.