Ford C-MAX & Grand C-MAX

De nieuwe Ford C-MAX en Grand C-MAX vormen de nieuwe standaard voor gezinsauto’s. De voortreffelijke mix van design en flexibiliteit: of u nu kiest voor 5 of 7 zitplaatsen. Uiteraard leverbaar met de ultra zuinige en bekroonde 1.0 liter EcoBoost-motor. Ook is de vernieuwde C-MAX en Grand C-Max zo ontworpen dat elke rit zonder hectiek en problemen verloopt.

Geniet zelf van ongeëvenaarde flexibiliteit, comfort en zuinigheid

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford C-MAX naar uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de C-MAX en de Grand C-MAX in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u altijd een C-MAX naar keuze kunt proefrijden.

Uw persoonlijke C-MAX al vanaf € 24.195,-

Of u nu kiest voor een vijf- of zevenzitter, de nieuwe Ford C-MAX laat u genieten van optimale prestaties, precieze besturing en heel veel ruimte. Zowel de C-MAX als de Grand C-MAX zijn leverbaar in 3 uitvoeringen: Ambiente , Trend en Titanium. De nieuwe Ford C-MAX wordt standaard met de volgende technologieën uitgerust:

  • Met de Active Park Assist vindt u altijd een geschikte parkeerplaats. De vernieuwde parkeerassistent helpt u bij het inparkeren maar ook bij het uitrijden!
  • Ford SYNC 2 helpt u bij het selecteren van uw eigen muziek, om uw navigatie in te stellen en gemakkelijk uw telefoon te bedienen. Dit alles met behulp van eenvoudige spraakcommando’s.
  • De Ford C-MAX heeft geen gewone koplampen. De intelligente bi-xenon lampen zorgen voor optimale verlichting in verschillende wegomstandigheden en draaien mee met bochten terwijl u instuurt.

De nieuwe C-MAX staat voor oneindige flexibiliteit. U rijdt de nieuwe Ford C-MAX of Ford Grand C-MAX  al vanaf € 24.195,- Meer weten over hoe u uw nieuwe C-MAX kan aanpassen aan uw wensen? Download hier de brochure.

Gestroomlijnd, sportief en ontspanning

Wellicht niet de kenmerken die u normaal gesproken zou associëren aan een gezinsauto. Maar voor de nieuwe C-MAX en Grand C-MAX gelden deze normen zeker wel. Van binnen is de C-MAX ontworpen om u én uw gezinsleden van alle gemakken te voorzien. De Ford C-MAX biedt een overvloed aan hoofd-, been- en armruimte. Geniet van de verfijnde, elegante en goed uitgeruste cockpit waar uw de belangrijke functies en technologieën altijd binnen handbereik heeft.

Zuinig, schoon en krachtig

De nieuwe C-MAX kan worden aangedreven met de zuinige EcoBoost-lijn en Duratorq TDCi-motoren. Deze motoren zijn zeer schoon, zuinig en leveren krachtige prestaties wanneer u het wil. De 1.5 liter EcoBoost benzinemotor is een debutant in de EcoBoost-serie. De motor is een intelligenter, kleiner en zuiniger exemplaar van de 1.6 liter EcoBoost-motor maar met grootse prestaties en rijgedrag. U kunt de Ford C-MAX of de Grand C-MAX verkrijgen met een automaat of handgeschakelde zesbak.

Zakelijk rijden al vanaf €399 per maand

De Ford C-MAX en Grand C-MAX zijn ook beschikbaar voor de zakelijke rijder. Met FordLease kunt u als zakelijke klant zonder zorgen genieten van uw Ford. U betaalt een vast bedrag per maand en u regelt al uw autozaken via Schurer-Kamphuis. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons en profiteer van de scherpe tarieven. U least al een nieuwe C-MAX vanaf €399,- per maand.

*Dit zijn vanafprijzen op basis van een full operational leasecontract met een kilometrage van 20.000 km / 60 maanden. Let op: leasen betekent maatwerk, vraag ons om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar zelf de C-MAX of Grand C-MAX.