Ford bedrijfswagens bij Ford dealer Schurer-Kamphuis

Ford bedrijfswagens koopt u bij Ford dealer Schurer-Kamphuis. In ons diverse aanbod vindt u verschillende compacte bedrijfswagens, middelgrote bestelauto’s en grote bedrijfsauto’s. De Ford bedrijfswagens zijn geschikt voor al uw dagelijkse werkzaamheden: van lichte tot zware klussen. Bij Ford dealer Schurer-Kamphuis koopt of least u altijd een geschikte bedrijfswagen.

Ford bedrijfswagens kopen of leasen bij Ford dealer Schurer-Kamphuis:

  • Al 50 jaar een begrip in Flevoland
  • Keuze uit alle nieuwe modellen Ford bedrijfswagens
  • Extra inruilpremie op diverse modellen
  • Al een bedrijfswagen leasen vanaf € 60,- per week
  • Milieuvriendelijke bedrijfsauto’s

Maak direct een afspraak met een van de verkoopadviseurs voor een proefrit en ervaar de Ford bedrijfswagens zelf. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 036 533 4500.

Ford bedrijfswagens modellen

*De genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro's. Deze catalogusprijzen zijn exclusief btw, bpm, recyclingbijdrage, advieskosten en legeskosten voor het rijklaar maken van uw Ford bedrijfswagen. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden. In het geval van leasen geldt: leasen betekent maatwerk, vraag ons om een passende leaseprijs voor u uit te rekenen.

 

Prijzen van de Ford bedrijfswagens

De prijzen van de Ford bedrijfswagens op onze website variëren tussen € 10.200,- en € 22.200,-. U heeft daarbij de keuze uit verschillende modellen, zoals de Ford Transit Courier, de Ford Transit Custom, de Ford Transit Chassis Cabine en de Ford Transit Connect. Het is ook mogelijk om een Ford bedrijfswagen te leasen vanaf € 60,- per week.

Ford bedrijfswagen occasions

Bij Ford dealer Schurer-Kamphuis vindt u naast onze nieuwe Ford bedrijfswagens ook diverse occasions. Alle aangeboden bedrijfswagens zijn dealer onderhouden en hebben pas één eigenaar gehad. Daarnaast ontvangt u standaard 2 jaar garantie op onze Ford bedrijfswagens occasions. Op dit moment hebben wij diverse Ford Transit, Ford Transit Custom en Ford Transit Courier occasions. Bekijk hier alle Ford occasions.

Opbouwmogelijkheden

De Ford bedrijfswagens lenen zich uitstekend voor diverse opbouwen, zoals een glasrasteel, trekker of Boxline. Door middel van een opbouw maakt u uw Ford bedrijfswagen geschikt voor het vervoeren van goederen en materialen. Lees hier meer over de opbouwmogelijkheden van Ford bedrijfswagens.  

Onderhoud

Voor het onderhouden van uw Ford bedrijfswagen kiest u voor Ford Onderhoud. Door uw bedrijfswagen regelmatig te laten controleren, voorkomt u in de toekomst mankementen die voor grotere problemen kunnen zorgen. De monteurs van Schurer-Kamphuis zijn bekend met uw bedrijfsauto en kunnen eenvoudig technische problemen oplossen. Ook geven onze specialisten u graag advies over het onderhoud van uw bedrijfswagen.

Maak direct een afspraak voor een onderhoudsbeurt in een van onze drie vestigingen via de online afspraakplanner of neem contact op met 036 533 4500.