Ford B-MAX

Gemak en comfort omschrijven de Ford B-Max. Het ingenieuze portierontwerp zorgt voor een instapopening van maar liefst 1,5 meter breed. De B-Max biedt daarnaast ook veel ruimte binnenin de auto en met de verhoogde zitpositie heeft u zeer goed zicht op de weg. Het comfort in combinatie met de zuinige en krachtige motoren maken de B-Max een unieke MPV.

Ervaar zelf het design, het comfort en de krachtige motoren

Bij Ford Schurer-Kamphuis kunt u vrijblijvend een proefrit maken in een Ford B-Max. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis is de B-Max in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat u zelf het design, het comfort en de motorprestaties kunt ervaren.

Uw persoonlijke B-Max al vanaf € 22.060,-

De B-Max is in drie basisuitvoeringen leverbaar: Ambiente, Style en Titanium. Beide uitvoeringen kunt u uitrusten met vele innovatieve Ford technologieën. Zo verhoogt u de veiligheid, het bedieningsgemak en comfort. De B-Max wordt standaard uitgevoerd met de volgende technologieën:

  • Active City Stop helpt u bijvoorbeeld botsingen in langzaam rijdend verkeer te voorkomen door, indien nodig, automatisch voor u te remmen.
  • Met Ford SYNC kunt u met simpele spraakopdrachten het audiosysteem en uw mobiele telefoon bedienen. Het systeem kan zelfs uw berichten voorlezen.
  • Door de Hill Start Assist vertrekt uw moeiteloos van een heuvel, zonder terugrollen.

U rijdt al een Ford B-Max vanaf € 22.060,- Wilt u meer weten over alle keuzes en bijbehorende prijzen? bekijk de brochure

Uniek ontwerp en ruimte in overvloed

Wanneer u kiest voor de Ford B-Max, kiest u voor comfort en ruimte. Door de unieke instap zonder middenstijl is in- en uitstappen erg gemakkelijk. Dat maakt de B-Max zeer gebruiksvriendelijk voor ouderen, maar zeker ook voor gezinnen met jonge kinderen. Het luxe interieur met een sublieme afwerking zorgt dat het u in de Ford B-Max aan niets ontbreekt. De achterbank en de passagiersstoel kunnen optimaal neergeklapt worden zodat er een grote laadruimte ontstaat.

Efficiënt en effectief

De Ford B-Max kunt u uitrusten met een zuinige 1.0 EcoBoost benzinemotor, 1.6 Ti-VCT benzinemotor of een ECOnetic 1.6 TDCi dieselmotor. Dankzij het lage brandstofverbruik en toch het royale vermogen maken de B-Max uniek in de wereld van de MPV’s. Tevens is de 1.0 EcoBoost benzinemotor al driemaal uitgeroepen tot ‘Engine of the Year’. Kiest u voor de ECOnetic dieselmotor dan profiteert u van de gunstige bijtellingtarieven en een uitzonderlijk laag verbruik.

Naast de motoren zijn de verschillende transmissies ook zeer efficiënt. Zo kunt u kiezen voor een zuinige handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen of een zeer soepele, efficiënte automatische transmissie.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar het comfort van de Ford B-Max.