Heerlijk fris de lente in met de lente-aanbiedingen voor jouw Ford

Aircoservicebeurt voor slechts € 119,-*

Lentefrisheid voor in je Ford ? Bij de aircoservicebeurt worden alle onderdelen gereinigd en gecontroleerd van het aircosysteem.

Met het verversen van het koudemiddel kan je heerlijk fris de lente in.Een airco die goed werkt is is niet alleen belangrijk. Uw gezondheid speelt ook een grote rol. Naast een aangename temperatuur voorkomt het ook allergieën en verkoudheid. Ook uw ramen zullen minder snel beslaan. Een airco die niet goed werkt kan niet alleen voor onnodige kosten zorgen of schade veroorzaken, maar ook uw brandstofverbruik is hier van afhankelijk

Kom dus snel langs voor de aircoservice beurt nu speciale lenteactieprijs van €139,- voor maar liefst € 119,-.

* Alleen van toepassing i.c.m. koudemiddel R134a

​Nu 20% korting op vloermatten

Vloermatten toe aan vervanging na de winter? Regen, pekel en sneeuw kunnen voor meer slijtage zorgen maar kunnen ook schimmel en nare geurtjes veroorzaken. Nu heerlijk fris de lente in met voordelige nieuwe vloermatten Nu maar liefst met 20% korting. We hebben ze in alle soorten en modellen. Voor achter of in de kofferbak het is allemaal mogelijk. Ook eens nagedacht over rubberen matten voor extra duurzaamheid. Zeker voor de natuurliefhebber een absolute must. Wil je toch iets meer luxe dan zijn de premium velours matten ideaal voor jou.

Nu krijg je 20% korting op de genoemde adviesprijzen.​

Pechhulp altijd gratis?

Een Ford onderhoudsbeurt?* Dan heb je het voordeel dat je altijd kan rekenen op gratis pechhulp in heel Europa. Dat betekent dat er iemand komt om je te helpen, waar je ook staat. Dat er alternatief vervoer wordt geregeld of vervangend. Of zelfs een overnachting mocht dat nodig zijn. Zo ga je met een gerust gevoel op pad.

Meer informatie over Ford Assistance klik hier

* Niet van toepassing i.c.m. Ford Motorcraft Service