Ford Lente Check € 19,95 + gratis vloeistoffen bijvullen en banden op spanning.

Een heerlijke lente begint bij Ford Service. Want zeg nou zelf, wat extra aandacht van tijd tot tijd is best fijn en dit geldt natuurlijk ook voor jouw Ford. Na een lange, vieze winter verdient jouw Ford het om in het zonnetje gezet te worden.

Dit doet je met de Ford Lente Check. Daarbij controleren we voor slechts € 19,95 op 16 vitale punten waaronder, accu, ruitenwissers, verlichting en airconditioning en we vullen meteen je ruitensproeier vloeistof bij en brengen je banden op de juiste spanning.


Maak nu een afspraak!

Aircoservicebeurt 

Lentefrisheid voor in je Ford ? Bij de aircoservicebeurt worden alle onderdelen gereinigd en gecontroleerd van het aircosysteem.

Met het verversen van het koudemiddel kan je heerlijk fris de lente in.Een airco die goed werkt is is niet alleen belangrijk. Uw gezondheid speelt ook een grote rol. Naast een aangename temperatuur voorkomt het ook allergieën en verkoudheid. Ook uw ramen zullen minder snel beslaan. Een airco die niet goed werkt kan niet alleen voor onnodige kosten zorgen of schade veroorzaken, maar ook uw brandstofverbruik is hier van afhankelijk

Kom dus snel langs voor de aircoservice beurt.

* Alleen van toepassing i.c.m. koudemiddel R134a

Nieuwe vloermatten nodig?

Vloermatten toe aan vervanging na de winter? Regen, pekel en sneeuw kunnen voor meer slijtage zorgen maar kunnen ook schimmel en nare geurtjes veroorzaken. Nu heerlijk fris de lente in met voordelige nieuwe vloermatten Nu maar liefst met 20% korting. We hebben ze in alle soorten en modellen. Voor achter of in de kofferbak het is allemaal mogelijk. Ook eens nagedacht over rubberen matten voor extra duurzaamheid. Zeker voor de natuurliefhebber een absolute must. Wil je toch iets meer luxe dan zijn de premium velours matten ideaal voor jou.

Zo houd je jouw Ford droog en schoon.

Pechhulp altijd gratis?

Een Ford onderhoudsbeurt?* Dan heb je het voordeel dat je altijd kan rekenen op gratis pechhulp in heel Europa. Dat betekent dat er iemand komt om je te helpen, waar je ook staat. Dat er alternatief vervoer wordt geregeld of vervangend. Of zelfs een overnachting mocht dat nodig zijn. Zo ga je met een gerust gevoel op pad.

Meer informatie over Ford Assistance klik hier

* Niet van toepassing i.c.m. Ford Motorcraft Service