Upgrade bonus € 2000,-

Profiteer t/m 31 maart 2019


De Upgrade Bonus kun je bijvoorbeeld besteden aan een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op jouw gekozen uitvoering zitten. Zoals het nieuwe Sync 3 met navigatiesysteem met 8 inch touchscreen op de Trend. Maar ook voor korting op de bedrijfswageninrichting of het aankoopbedrag. Daarbij kun je ook nog gebruik maken van 0% rente op de financiering, zo maak je jouw nieuwe Transit Custom zoals je zelf wilt en profiteer je van een totaal voordeel van € 3.500,-.


Waar besteed jij de bonus van € 2.000,- aan?

  • Upgrade naar een luxere uitvoering
  • Extra fabrieksopties
  • Accessoires of bedrijfswageninrichting
  • Korting op het aankoopbedrag
  • Verlengde garantie

De Upgrade Bonus geldt voor de volgende uitvoeringen van de Transit Custom: Ambiente, Trend, Limited en Sport.Profiteer van € 1.000,- voordeel op voorraadmodellen

​Naast alle bestaande aanbiedingen is er nu een extra voordeel van € 1.000,- op alle voorraadmodellen van de Transit Custom.
Voorwaarden:

  • Deze actie loopt t/m 31 maart 2019. In deze periode moet zowel de auto gekocht zijn als geregistreerd worden.
  • De aanbieding geldt op geselecteerde voorraad modellen,
  • kom snel langs bij Ford Schurer-Kamphuis, pak deze kans en ga nog dit jaar rijden!
Transit custom upgrade pack Sync 3

Tot en met 31 maart 2019 biedt de Ford dealer aantrekkelijk geprijsde optiepakketten voor een groot aantal modellen. Zo heb je nu al een SYNC 3 Upgrade Pack voor de nieuwe Transit Custom Limited van € 1.250,- voor slechts € 795,-.

Het SYNC 3 Upgrade Pack voor de nieuwe Transit Custom Trend is nu beschikbaar van € 1.500,- voor slechts € 995,-

Het Upgrade Pack is voorzien van:

  • Ford SYNC 3 incl. 8 inch touchscreen, navigatie, USB/MP3 aansluiting, spraakbesturing, bediening aan het stuur, 4 speakers en Apple Carplay.


Inruilwaarde berekenen?0% financial lease

Profiteer nu van 0% rente op de financiering van jouw Ford bedrijfswagen met Financial Lease. Bij een looptijd van 12 of 24 maanden kan jouw rentevoordeel daarbij oplopen tot ruim € 1.500,-. Voor deze actie hoef je niet apart naar de bank: Je regelt je financiering eenvoudig via Ford Credit. Zo heb je bij Ford één aanspreekpunt voor jouw nieuwe bedrijfswagen én jouw financiering. De accountmanagers van Schurer-kamphuis maken graag met u een afspraak. zij berekenen direct het maandbedrag voor jouw nieuwe bedrijfswagen. Deze aanbieding loopt tot en met 31 maart 2019.

plan een afspraak