Financieren en verzekeren

Ford Credit is één van 's werelds grootste autofinancieringsmaatschappijen en heeft een uitstekende reputatie. Sinds 1963 hebben we miljoenen Ford-kopers in Europa geholpen met de aanschaf van hun auto's door producten en diensten te leveren die toegankelijk en betaalbaar zijn.

Door onze omvang en expertise zijn we uw ideale partner, met een reeks van uitstekende financieringsplannen. Om alle klanten te kunnen bedienen, zijn onze plannen flexibel, scherp geprijsd en eenvoudig af te sluiten. Om de mogelijkheden te ontdekken die het best aansluiten op uw behoeften kunt u met ons contact opnemen.

Keuze is goed. De Ford rijden die u wenst, zonder compromis.
Ontdek de aantrekkelijke lease- en financieringsopties die Ford u kan bieden. Bekijk ook onze Ford Autoverzekering, speciaal ontwikkeld voor Ford rijders.

Financieren
Korte looptijd of liever langer? Aanbetalen of juist niet? Met de financieringsvormen van Ford kunt u de maandbedragen makkelijk op uw budget afstemmen. U bepaalt zelf wat het beste bij u past. 
Meer informatie

Privé leasen
Een ander woord voor zorgeloos rijden. Alles in uw maandtermijnen inbegrepen, behalve de brandstof. Aan het eind van de looptijd levert u de auto weer in.
Meer informatie

Zakelijk leasen & financieren
Ondernemer? Beheerder van een wagenpark? Ontdek de aantrekkelijke lease- en financieringsopties speciaal voor zakelijke Ford-rijders. 
Meer informatie

Verzekeren
Uw Ford, nieuw of gebruikt, uitstekend verzekerd met de Ford autoverzekering. De optimale bescherming voor uw kostbare bezit tegen een aantrekkelijke premie.
Meer informatie