COVID-19

Update 07-01-2021

Geachte relatie,

Als gewaardeerde klant van Schurer-Kamphuis vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

Werkplaats/serviceafdeling blijft geopend!

Wij begrijpen dat de persconferentie voor onzekerheid kan zorgen voor u als klant. Wij willen u er daarom op wijzen dat in ieder geval onze werkplaats geopend blijft, uiteraard met gepaste maatregelen.

Op basis van bovenstaande blijven de gemaakte afspraken staan. U hoeft dan ook geen contact met één van onze vestigingen op te nemen. 

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Schurer-Kamphuis alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Onze werkplaatsen zijn momenteel volgens reguliere openingstijden, met uitzondering van de zaterdag, geopend.

Online onderdelen bestellen:

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn ook in deze tijd is het alleen mogelijk online uw onderdelen te bestellen en daarna af te halen op afspraak bij ons filiaal in Almere. Stuur hiervoor een mail naar: magazijnal@schurer-kamphuis.nl

Showroom tot nader order gesloten.

Gezien de huidige lockdown zijn wij genoodzaakt onze showrooms tot nader order te sluiten. Wij proberen u zo veel mogelijk middels onze online omgeving van dienst te zijn. Daarnaast is het mogelijk een afspraak aan huis in te plannen. Voor het inplannen van een afspraak en de geldende voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

1,5 M

1,5 meter afstand

Mondkapje

Mondkapjes

Verkouden

Verkouden? Blijf thuis!

Hygiëne

Hygiëne

Geen hand

Geen hand

Geen groepen

Geen groepen

Begrip

Begrip voor ons beleid

Contactloos

Pinnen | Contactloos betalen

Veel gestelde vragen

  • Mijn auto is toe aan een onderhoudsbeurt, kan ik bij jullie terecht? 

Ja; onze werkplaatsen zijn gewoon open. Uiteraard nemen wij extra voorzorgsmaatregelen voor u en onze veiligheid. Een werkplaatafspraak is snel en eenvoudig gemaakt via onze werkplaatsplanner.

  • Moet ik een afspraak maken voor het onderhouden of repareren van mijn auto?

Om uw auto door ons te laten onderhouden of repareren moet er een afspraak gemaakt worden. Voor een klein defect, zoals een kapot lampje dan is het verstandig om even met ons te bellen voordat u langs wil rijden.

  • Ik heb een auto bij jullie op de website gezien, Kan ik deze ook in jullie showroom bekijken?

Onze showrooms zijn voorlopig gesloten. Onze medewerkers zijn uiteraard gewoon aan het werk en bereikbaar per telefoon, e-mail of via deze website. Zij kunnen u uitgebreid informeren en helpen u graag met een virtuele proefrit.

  • Mijn nieuwe auto wordt binnenkort geleverd. Ben ik dan welkom op mijn auto op te halen?

Klanten waarmee de komende dagen en weken een afspraak staat gepland voor aflevering van een nieuwe auto zullen door hun verkoper gebeld worden.

  • Is het dragen van een mondkapje bij een bezoek aan Schurer-Kamphuis verplicht?

Ja;  vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes verplicht gesteld door de overheid. Het is dus ook verplicht om een mondkapje te dragen tijdens je bezoek aan een Schurer-Kamphuis-vestiging. Onze medewerkers zullen er uiteraard ook een dragen.

 

Ford

Online showroom & Contact

Onze fysieke showrooms zijn tot nader order gesloten. Echter nodigen wij u van harte uit in onze "virtuele showroom", waar zowel nieuwe- als gebruikte auto's gepresenteerd worden.

Uiteraard staan onze verkoopadviseur voor uw klaar!

Wij beantwoorden graag al uw vragen en nemen u mee in een virtuele tour rondom uw nieuwe auto.

Wij zijn bereikbaar middels:

  • Videocall | Zoom | Teams | WhatsApp 
  • Email
  • Telefoon

Wilt u graag een onlineafspraak met één van onze verkoopadviseurs? Klik dan op: "Contact mij voor online afspraak". Wij benaderen u dan zo spoedig mogelijk. 

Nu al onze online voorraad bekijken? Klik daarvoor op: "Bekijk hier onze voorraad"

Graag tot ziens in onze virtuele showroom!

 

 

Online Verkoopadviseurs
Rob van Osnabrugge - Verkoopadviseur

Rob van Osnabrugge

Verkoopadviseur
Nick Kok - Verkoopadviseur zakelijk​

Nick Kok

Verkoopadviseur
Erdoan Vroom - Verkoop Adviseur​

Erdoan Vroom

Verkoop Adviseur​
foto_Paul_zonderachtergrond

Paul Janssen

Accountmanager Zakelijk
Werkplaats

Reparatie en onderhoud

Onze werkplaatsen zijn tijdens de periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud professioneel uit te voeren.

Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruik maken van onze PickUp&Clean service. Dit kunt u online inplannen in onze werkplaatsplanner.

 

Bekijk hier alvast onze voorraad

We helpen u graag!

In meer dan 50 jaar geschiedenis hebben we voor veel uitdagingen gestaan. Door u, onze klant, centraal te stellen, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met dat in gedachten, zijn we ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om uw mobiliteit te garanderen.

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens bij een van onze vestigingen.