Coming soon

Ook de compleet nieuwe Ford Focus RS komt eraan!

Het duurt nog even maar ook de compleet nieuwe Ford Focus RS, een high-performance straatauto, komt eraan. In deze nieuwste RS beleeft het innovatieve Ford Performance All-Wheel-Drive zijn debuut. Dit geavanceerde systeem maakt ongekende bochtsnelheden mogelijk en zorgt voor ongeëvenaard rijplezier.

Meer informatie wordt bekendgemaakt naarmate de lancering nadert, maar u kunt op de hoogte blijven door u hier in te schrijven.

De nieuwe Ford Mustang nu te bestellen!

De nieuwe Ford Mustang is de modernste en technologisch gezien meest geavanceerde en vooruitstrevende Mustang ooit! Fastback of Convertible, de nieuwe Mustang is een opvallende verschijning en is tot in de kleinste details afgewerkt. Van de gestileerde neus tot de unieke achterlichten: elk detail is met de grootste aandacht ontworpen voor optimaal rijplezier.

Ervaar ongekend rijplezier en intelligente technologie

 

De Ford Mustang is gemaakt voor prestaties, zonder compromis en is ontworpen om zo efficiënt mogelijk vermogen te leveren. 2.3-liter EcoBoost met 314 pk of 5.0-liter V8 met 418 pk? U kiest. De Ford Mustang is verkrijgbaar met een handmatige of automatische versnellingsbak met zes versnellingen en is standaard uitgerust met: 19-inch velgen, een hoogwaardig remmenpakket, automatische Xenon koplampen, LED-achterlichten en een diffuser aan de achterkant. Bovendien omvat de standaarduitrusting dual-zone-klimaatbeheersing, een audiosysteem met negen luidsprekers en een SYNC 2-connectiviteitssysteem met 8-inch touchscreen en spraakbesturing.

Aanvullende opties zijn onder andere stoelverwarming met stoelventilatie, Premium 19-inch lichtmetalen velgen met Luster Nickel-afwerking, Recaro sportstoelen en Premium Audio. Ook kan er gekozen worden uit tien exclusieve kleuren, waaronder Competition Orange en drielaags Triple Yellow.

De vanafprijs van de Fastback met 2.3-liter EcoBoost motor is € 47.600,-. De Ford Mustang met 5.0-liter V8 motor heeft een vanafprijs van € 98.700,-

De splinternieuwe Ford Mustang is nu te bestellen. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren.

De levering (en proefrit) van de Ford Mustang zal uitsluitend bij een Ford Store plaatsvinden.