Blog

Voordelig onderhoud met Ford Motorcraft!

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor uw veiligheid. Het verbetert de rijprestaties, verlengt de levensduur van uw auto en verhoogt de restwaarde. Toch wordt er nog veel bezuinigd op onderhoud omdat het vaak duur uitpakt. Maar bij Schurer-Kamphuis kunt u nu voordelig uw Ford van 5 jaar of ouder laten onderhouden met Ford Motorcraft! Voor welke auto’s geldt het? Met Ford Motorcraft wordt een compleet onderhoudspakket aangeboden voor uw Ford van 5 jaar of ouder. Onze ervaren monteurs zijn opgeleid door Ford en weten alles van uw auto, ongeacht welk type of uitvoering.

Ford Ka: de perfecte budget auto

De Ford Ka is al jarenlang een van de meest toonaangevende auto’s in haar segment. De auto is onwijs modern door de krachtige aankoopmotieven, maar tegelijkertijd ook door de aanhoudende lage prijs. De auto heeft een stoere vormgeving, beschikt over betrouwbare techniek, is erg veilig en ook nog eens onwijs zuinig. De prijs van de Ford Ka maakt hem de meest complete budget auto op de weg. Helemaal nu Ford de prijzen van de Ka wederom verlaagd heeft.

Nooit meer snelheidssboetes met de Ford S-max

Het overschrijden van de toegestane snelheid is een van de meest voorkomende verkeersovertredingen. Zonder dat te hard rijden altijd een direct gevolg heeft blijkt uit onderzoek dat de meeste dodelijke verkeersongelukken ontstaan door bestuurders die te hard rijden. Hoewel sommige boetes worden uitgedeeld aan bestuurders die structureel te hard rijden, zijn er ook tal van bestuurders die onbewust een paar kilometer te hard rijden. Zonder dat dit direct gevaar oplevert voor de verkeersveiligheid. Om deze twee redenen, de verkeersboetes en de verkeersongelukken, introduceert Ford een nieuwe techniek genaamd de ‘Intelligent Speed Limiter’ (ISL).

Ford mustang 2015 in Nederland

In augustus is het dan eindelijk zover: De exclusieve Ford Mustang is verkrijgbaar bij onze Ford Store in Almere. Voor het eerst in de geschiedenis is de Ford Mustang te koop in Europa en deze auto mag uiteraard niet ontbreken bij Schurer-Kamphuis.
Opvallend design De nieuwe Ford Mustang heeft een opvallend design en is tot in de kleinste details afgewerkt. De neus van de auto is uniek, net zoals de achterlichten. Alles is zorgvuldig ontworpen om zo het rijplezier optimaal te vergroten.

De klassieke Ford Mustang in een nieuw jasje

Hoewel de hedendaagse techniek steeds belangrijker wordt houdt men ook graag vast aan al het goede van vroeger. Ford en het Amerikaanse Revology dachten hier precies zo over en hebben daarom besloten de handen ineen te slaan om zo deze droom te verwezenlijken. Deze droom, en de droom van vele autoliefhebbers, wordt gehoord. De eerste mustang van halverwege de jaren zestig komt in 2016 weer opnieuw de band af rollen. Het gaat echt om de allereerste Ford Mustang generatie, die binnenkort dus weer als nieuwe auto te bestellen is.

Nieuwe Ford C-Max Plug-In Hybrid

Het nieuws rond de opwarming van de aarde, een aantal jaren geleden, wordt het milieu steeds belangrijker voor ons. We gaan bewuster met energie om, omdat sommige energiebronnen niet voor altijd voorradig blijven en daarbij ook onze ozonlaag beschadigen. Er wordt vanuit overheden en multinationals steeds meer aangestuurd op duurzaamheid, om zo de consument ook duurzamer met de wereld om te laten gaan. Hybride auto’s zijn hier een perfect voorbeeld van. Autofabrikanten staan onder grote druk om innovatieve, duurzame auto’s op de markt te brengen.

Nieuwe Ford Focus RS 2015

Onlangs heeft Ford haar nieuwe Ford Focus RS gepresenteerd aan het grote publiek. Deze nieuwe RS zal volgend jaar de Ford Focus RS uit het jaar 2010 gaan vervangen.   De sportieve Ford Focus RS 2016 hotback beschikt over: Vierwielaandrijving Door vierwielaandrijving wordt een auto stabieler en veiliger. Dit komt doordat de belasting tussen de assen beter wordt verdeeld. Dynamic Torque Vectoring Dit is het verdeelsysteem dat de aandrijving naar de achteras verschuift.

Nieuwe generatie Ford Mondeo: verkrijgbaar vanaf eind 2014

De nieuwe Ford Mondeo komt binnenkort naar Nederland. Vanaf eind 2014 is de nieuwe generatie van de Mondeo in ons land te krijgen met een vanaf prijs van €31.195. Onder de motorkap vindt u een Ford EcoBoost benzine- of TDCi dieselmotor. Ook komt Ford met een Hybride versie van de Ford Mondeo, alleen verkrijgbaar als sedan.

Grootste airbag van Ford ooit voor de Ford Transit

Ford introduceert zijn grootste airbag ooit voor de Ford Transit 2015. De airbag is speciaal ontwikkeld voor een botsing vanaf de zijkant of als de auto gaat rollen. De airbag blaast zich net als een regulieren airbag binnen een fractie van een seconde op en beschermt de 15 passagiers zo tegen eventueel nekletsel bij een aanrijding. De airbag is uniek in de branche en de grootste die Ford ooit ontwikkeld heeft. De airbag is ruim 4,5 meter breed en beschermt zo de inzittende over 5 rijen bij een aanrijding.

De nieuwe, zuinige Ford: de Focus Electric

Het elektrisch rijden is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Je ziet de wagens steeds vaker op de weg en de voorzieningen, zoals parkeerplaatsen, sluiten ook steeds beter aan bij deze groeiende groep automobilisten. Ford zet deze trend door in de nieuwe modellen en komt binnenkort met een zuinige elektrische versie van de Ford Focus: de Focus Electric. Wij zijn erg trots op deze auto, die in dezelfde fabriek gefabriceerd als andere Ford auto’s. Ford is dan ook het eerste grote automerk dat zowel elektrische als normale auto’s in dezelfde productielijn weet te combineren.