Transit Custom

From € 18.395

Ford Transit Custom: geef je bedrijf de ruimte

De Ford Transit Custom is een middelgrote bedrijfswagen met een grote laadruimte, heeft een functioneel design en bestaat uitsluitend uit hoogwaardige materialen. Niet voor niets heeft de Ford Transit Custom verschillende onderscheidingen gewonnen. Zuinig, betrouwbaar en efficiënt zijn enkele kenmerken van deze zakelijke krachtpatser.

​Uw Transit Custom vanaf € 83*,- per week

De Ford Transit Connect is voor zakelijk gebruik zeer aantrekkelijk. Je kunt al een Transit Connect leasen voor maar € 83,- per week. Via Ford Credit zijn er verschillende mogelijkheden om je nieuwe bedrijfsauto te financieren. Bij Schurer-Kamphuis vertellen wij je er graag alles over. De Transit Connect euro 6 begint bij € 18.395. Bekijk de brochure hier.

Proefrit maken? Ervaar zelf de topprestaties, ontdek de laadruimte en het slimme design

Bij Ford Schurer-Kamphuis kun je vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Transit Custom. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat je uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Ford Transit Custom in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat je altijd een Custom naar keuze kunt proefrijden.

Vraag een proefrit aan

Een kampioen op de weg

In 2014 is de Ford Transit Custom uitgeroepen tot Bestelauto van het jaar, in 2013 ging de Transit Custom er vandoor met de eerste prijs voor International Van of the Year en onze bestelauto is ook nog eens de veiligste in zijn klasse met 5 sterren van Euro NCAP.

Altijd een milieuvriendelijke keuze

De Ford Transit Custom wordt aangedreven door een geavanceerde dieselmotor met verschillende combinaties van prestaties en zuinigheid. Deze milieuvriendelijke bedrijfsauto is leverbaar met een zuinige 2.2-liter Duratorq TDCi dieselmotor. Door middel van de Ford ECOnetic Technology blijft de impact op het milieu beperkt en vallen de operationele kosten laag uit.

*Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro's. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaar maken. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden. In geval van leasen: leasen betekent maatwerk, vraag ons om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen.

Stoere functionele Krachtpatser

Tekst hier ...

Tekst hier ...

Galerij