Actie Ford Kuga

De Ford Kuga is een stijlvolle auto met een opvallende vormgeving en trendy styling, zowel vanbuiten als van binnen. Deze SUV is zit vol slimme eigenschappen, systemen en technieken. Profiteer nu met een korting van €2.994,-.

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken.

De Kuga Trend Essential is uitgerust met:

  • Sportstoelen voor
  • Extra controle bij het heuvelopwaarts starten met de Hill Start Assist
  • FordPower startbutton om gemakkelijk de auto te starten
  • Dubbele uitlaat
  • Met MyKey kunt u de maximumsnelheid, een gordelwaarschuwing en zelfs het volume van het audiosysteem instellen. U kunt hiermee ook makkelijk uw auto uitlenen .

De Ford Kuga Trend Essentiel is nu met de korting al rijklaar voor €25.200- of kies voor €219,- per maand met Ford Options.

Rekenvoorbeeld aanbieding met Ford Options

Contante prijs Aanbetaling Totaal kredietbedrag Vaste debet rentevoet Jaarlijkse kostenpercentage Duur van de krediet overeenkomst Termijn bedrag per maand Slottermijn Totaalprijs van het krediet
€25.200,- €5.704,- €19.496,- 2.99% 2.99% 37 mnd €219,- €13.097,- €20.981,-

Schurer-Kamphuis treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor FCE Bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt (08017001).

Een proefrit zegt meer dan 1000 woorden. Ga daarom snel naar Ford Schurer-Kamphuis en ervaar het ultieme rijplezier van de Kuga!

Vraag een proefrit aan Bel ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze actie of wilt u een inruilvoorstel ontvangen? Dat kan, wij staan voor u klaar en helpen u graag. Vul het onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:
Bericht: