Actie Ford EcoSport Titanium

De nieuwe norm voor SUV’s. De Ford EcoSport is een compacte, energieke SUV die geschikt is om zowel door de stad als door de ongerepte natuur te rijden. Zuinig en toch avontuurlijk. Dat maakt de Ford EcoSport Titanium de enige in zijn soort. Nu rijklaar voor €22.985,-.     Bekijk de EcoSport voorraad

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken.

De Ford EcoSport Titanium is voorzien van een scala aan opmerkelijke technologieën waaronder:

  • Navigatie
  • Climate control en stoelverwarming
  • Met Ford Sync smartphonekoppeling waardoor u met spraakopdrachten uw muziek kan bedienen en gesprekken kan voeren
  • Extra controle bij het heuvelopwaarts starten met de Hill Start Assist

De Ford EcoSport Titanium is nu met de korting al rijklaar voor €22.985- of kies voor €209,- per maand met Ford Options.

Rekenvoorbeeld aanbieding met Ford Options

Contante Prijs Aanbetalig Totaal kredietbedrag Vaste debetrentevoet Jaarlijkse Kosten Percentage Duur van de krediet overeenkomst Termijn bedrag per maand Slottermijn Totaalprijs van het krediet
€22.985,- €7.089,- €15.896,- 2.99% 2.99% 37 mnd €209,- €9.532,- €17.056,-

Schurer-Kamphuis treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor FCE Bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt (08017001).

Een proefrit zegt meer dan 1000 woorden. Ga daarom snel naar Ford Schurer-Kamphuis en ervaar het ultieme rijplezier van de Ford EcoSport Titanium!

Vraag een proefrit aan Bel ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een aanbieding of wilt u een proefrit in een van onze Ford superdeal modellen maken?  Neem contact met ons via onderstaand formulier of bel met een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:
Bericht: