Actie Ford C-MAX

De Ford Grand C-Max heeft maar liefst 7 zitplaatsen en is door de hoge instap een heerlijke auto voor bijvoorbeeld de uitjes naar de dierentuin met de (klein)kinderen. Nu met meer dan 4.000,- korting en voor € 27.400,- rijklaar!

Bekijk de Grand C-Max voorraad

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeelding kan afwijken.

De ruime zitter beschikt over diverse technologieën en eigenschappen die erop gericht zijn zo comfortabel mogelijk te rijden. Daarnaast is de Ford Grand C-MAX Trend uitgerust met de volgende eigenschappen:

  • 7 zitplaatsen
  • 3 individuele stoelen voor de achterpassagiers - opvouwbaar en uitneembaar
  • Een hoge instap en daarmee ook een hogere zit.
  • Met Cruise Control
  • Elektrische kindersloten en raamvergrendeling

De Ford Grand C-MAX Trend is nu met de korting al rijklaar voor €27.400- of kies voor €259,- per maand met Ford Options.

Rekenvoorbeeld aanbieding met Ford Options

Contante Prijs Aanbetaling Totaal kredietbedrag Vaste debetrentevoet Jaarlijkse Kosten Percentage Duur van de krediet overeenkomst Termijn bedrag per maand Slottermijn Totaalprijs van het krediet
€27.400,- €7.842,- €19.558,- 2.99% 2.99% 37 mnd €259,- €11.657,- €20.981,-

Schurer-Kamphuis treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor FCE Bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt (08017008).

Een proefrit zegt meer dan 1000 woorden. Ga daarom snel naar Ford Schurer-Kamphuis en ervaar het ultieme rijplezier van de Ford Grand C-MAX Trend!

Vraag een proefrit aan Bel ons

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze actie of wilt u een inruilvoorstel ontvangen? Dat kan, wij staan voor u klaar en helpen u graag. Vul het onderstaand formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:
Bericht: